DOLAR 32,3767 % 0.16
EURO 35,0559 % -0.16
GRAM ALTIN 2.325,03 % 0,20
ÇEYREK A. 3.801,43 % 0,20
BITCOIN 2.281.184 0.006
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 20°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

ŞAMPİYONLARDAN BAŞKAN ERKOÇ’A ZİYARET

Son Güncelleme :

31 Aralık 2015 - 16:28

/ kez okundu.
ŞAMPİYONLARDAN BAŞKAN ERKOÇ’A ZİYARET
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Güreş Takımları Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’u ziyaret ederek kupalarını teslim ettiler.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Güreş Takımı Yıldızlar kategorisinde Türkiye şampiyonu olarak birinci lige yükselirken, Büyükler kategorisinde de Türkiye 3.’sü oldu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’u makamında ziyaret ederek kupaları takdim ettiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Erkoç: “Kahramanmaraş insanı mert, yiğit ve delikanlıdır. Bunu geçmişten beri güreşte başarı gösteren güreşçilerimizden biliyoruz.

Şu andaki arkadaşlarımızın da o güreşçilerimiz gibi Kahramanmaraş’ın adını tüm dünyaya duyuracaklarına ve ayyıldızlı şanlı bayrağımızı göndere çektireceklerine inanıyoruz.

Biz Büyükşehir Belediyemiz bünyesinde Gençlik ve Spor Şube Müdürlüğümüzü kurduk. Bu müdürlüğümüz vasıtasıyla gençlerimizi spora yönlendiriyoruz. Sadece futbol ve güreşte değil, sporun hemen hemen bütün dallarında gençlerimizin spor yapmaları için gayret ediyoruz.

Sporcularımızı bu başarılarından dolayı kutluyorum. Bu kardeşlerimizin olimpiyatlarda da şampiyonluk kazanacaklarına inanıyorum.

BU takımlarımızda Avrupa şampiyonalarına katılmış ve çeşitli dereceler elde etmiş güreşçilerimiz de var. Ben bu güreşçi kardeşlerimizin çeşitli başarılar elde edeceğine inanıyorum ve başarılarının devamlarını diliyorum” diye konuştu.

 

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.