DOLAR 32,5038 % 0.08
EURO 34,7826 % -0.12
GRAM ALTIN 2.499,53 % 0,61
ÇEYREK A. 4.086,73 % 0,61
BITCOIN 2.106.632 -0.413
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 19°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

ŞAMPİYON GÜLİZAR ŞAMİL AKTAŞ LİSESİ

Son Güncelleme :

04 Nisan 2016 - 14:46

/ kez okundu.
ŞAMPİYON GÜLİZAR ŞAMİL AKTAŞ LİSESİ
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin ‘Okulunu Şampiyon Yap’ Turnuvası kapsamında Onikişubat ve Dulkadiroğlu ilçelerindeki liseler mücadele ettiler.

5 Nisan Madalya Günü anısına düzenlenen turnuvaya 22 lise takımı katılırken, maçlar eleme usulü oynandı.

5 Nisan Madalya Günü anısına düzenlenen okulunu şampiyon yap turnuvasında merkez ilçeler Onikisubat ve Dulkadiroğlu liselerarası futbol turnuvası sonuçlandı.

Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığına bağlı Gençlik ve Spor Şube Müdürlüğü’nce organize edilen turnuvaya liselerden 9-10-11 sınıf öğrencileri katıldı.

Turnuvanın sonunda; Gülizar Şamil Aktaş Lisesi birinci, Toki Duran Karabuğaş Lisesi ikinci, Toki Kazım Karabekir Lisesi ise üçüncü oldu.

Kupa ödül töreninde bir konuşma yapan Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Çetinkaya: “İlimiz Onikişubat ve Dulkadiroğlu ilçelerimizdeki lise ve ortaokul öğrencilerimizi spora teşvik etmek ve öğrencilerimizi stres ortamından uzak tutmak amacıyla 5 Nisan Madalya ve Kardeşlik Günü’ne özel bir futbol turnuvası düzenledik. Turnuva’da ortaokullar arasında dereceye giren okullarımıza ödüllerini vermiştik. Bugün de lise takımlarımıza ödüllerini veriyoruz. Turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçen Gençlik ve Spor Şube Müdürlüğümüze ve takımlarda mücadele eden öğrencilerimize çok teşekkür ediyor başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Programın sonunda Genel Sekreter Yardımcısı Çetinkaya ve Gençlik Hizmetler ve Spor İl Müdürü Aliihsan Kabakçı şampiyon olan takımlara madalyalarını ve kupalarını takdim ettiler.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.