DOLAR 32,3466 % 0.29
EURO 35,1311 % -0.02
GRAM ALTIN 2.310,97 % 1,47
ÇEYREK A. 3.778,44 % 1,47
BITCOIN 2.297.148 2.794
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 13°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

ŞAHBAZLI’YA TEŞEKKÜR BELGESİ

Son Güncelleme :

06 Mayıs 2015 - 15:17

/ kez okundu.
ŞAHBAZLI’YA TEŞEKKÜR BELGESİ
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Azerbaycan Milli Lideri Haydar ALİYEV’in doğumunun 92. Yıl dönümünde; 2015 yılının KSÜ Azerbaycan Üniversiteleri arasında işbirliği ve dostluk yılı ilan edilmesi; Azerbaycan ve Türk Dünyası ile ilgili faaliyetleri nedeni ile Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Durmuş DEVECİ’ye Dünya Azerbaycanlılar Kültür Merkezi tarafından Haydar ALİYEV anısına verilmesi önerilen “Ebedi Lider Altın Döş Nişanı” takdim edildi.

 

KSÜ Azerbaycan Üniversiteleri arasında işbirliği ve dostluk yılı ilan edilmesi; Azerbaycan ve Türk Dünyası ile ilgili faaliyetleri nedeni ile Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Durmuş DEVECİ’ye Dünya Azerbaycanlılar Kültür Merkezi tarafından Haydar ALİYEV anısına verilmesi önerilen “Ebedi Lider Altın Döş Nişanı” takdim edildiği tören sonunda Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesinde eğitim gören Azerbaycan’lı öğrencilerden Nadire Fevziyeva, Nergiz Gaibova, Şehriyar Gurbanlı ve Tural Şahbazlı’ya Teşekkür Belgesi takdim edildi.

Azerbaycan Ankara Büyükelçiliği Eğitim Müşavirliği Öğrenci Temsilcisi, İndex(Azeder) Kahramanmaraş Temsilcisi, Kahramanmaraş-Azerbaycan Kültür ve Dayanışma Topluluğu Başkanı Tural Şahbazlı etkinlikle ilgili açıklama yaparak: “Rektörümüz göreve başladığında şahsını ilk ziyaret edenlerdendik. İlk ziyaretden öğrencilerini güleryüzü, samimiyeti, sıcak ilgisiyle karşılayan Deveci, daha sonralarda hep öğrencilerinin ve çalışanlarının yanında olması, her zaman bizden biri olması bizlerin de beğenisini toplamıştır. Daha sonralar Üniversitemizde Rektörlüğümüzün organizatörlüğünde çeşitli faaliyyetlerin içerisinde Hocalı Katliamı Paneli, Hazar Üniversitesiyle Kardeşlik Konseri, Daha sonra Üniversitemizle Azerbaycan Üniversiteleri arasında işbirliği ve dostluk yılı ilan edilmesi, Rektörümüzün Azerbaycan’ı ziyareti ve Azerbaycan Devlet ve Özel Üniversiteleriyle “Mevlana” programı çerçevesinde protokolün yapılmasını Ülkelerimiz arasındaki kardeşlik ilişkilerinin ve birliğin daha da kuvvetlenmesi yolunda  gözardı edilmeyecek faaliyetlerdendir. Dolayısıyla “Dünya Azerbaycanlılar Kültür Merkezi tarafından Azerbaycan Milli Liderlerinden Haydar Aliyev anısına tesis edilen “Ebedi Lider Altın Döş Nişanı”nın Türkiye’de ilk kez Üniversitemiz Rektörü Prof.Dr. Durmuş Deveci’ye takdim edilmesi tesadüfi değildir. Rektörümüzü can-i gönülden kutlar, bu azimli ve güzel çalışmalarının devamını dilerken, Ülkelerimiz arasında dostluk ve kardeşliğin hiçbir zaman zarar görmeyeceğini söylüyorum” –dedi.

Son olarak Şahbazlı: Dünya Azerbaycanlılar Kültür Merkezi Eş Başkanı Rasim Memmedov tarafından Haydar Aliyev  anısına verilen “Ebedi Lider Altın Döş Nişanı” takdim edildiği tören sonunda Üniversitemizdeeğitim gören Azerbaycan’lı öğrencilerimize ve şahsımıza da Teşekkür Belgesi verilmesi ve Azerbaycan Ankara Büyükelçiliği Eğitim Müşavirimiz Doç.Dr. Necibe Nesibova tarafından da şahsıma Teşekkür Belgesi verilmesi dolayısıyla Dünya Azerbaycanlılar Kültür Merkezi ve Azerbaycan Ankara Büyükelçiliğine ve etkinliğin yapılmasında emeği geçen herkese şahsım ve arkadaşlarım adına teşekkür ederim.-dedi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.