DOLAR 32,5995 % 0.37
EURO 34,8313 % 0.26
GRAM ALTIN 2.493,04 % 0,34
ÇEYREK A. 4.076,12 % 0,34
BITCOIN 2.125.202 5.291
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 21°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Sağlıklı Büyüyorum Projesinin Muhteşem Finali

Son Güncelleme :

02 Ocak 2017 - 10:52

/ kez okundu.
Sağlıklı Büyüyorum Projesinin Muhteşem Finali
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

    Kahramanmaraş Lider Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü Derneği, sosyal sorumluluk bilinciyle, gençlerin geleceğe sağlıklı adımlarla yürümesi için, Gençlik ve Spor Bakanlığının desteğiyle yürüttüğü “Liderimle Yürüyorum, Sağlıklı Büyüyorum” projesinin finalini Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezinde Sıtkı ASLANHAN’ın “Bilinçli Aile , Duyarlı Genç” temalı muhteşem programıyla  gerçekleştirdi.

Program KSÜ öğretim görevlisi Cemal Ergün’ün okuduğu Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayarak, İstiklal Marşımızın okunmasıyla devam edildi.

Programın açış konuşmasını yapan, Lider Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü Derneği başkanı  Ahmet Özkul, Duyarlı bir genç, bilinçli bir ailede yetişir diyerek, Büyükşehir Belediyesinin katkılarıyla “Bilinli Aile, Duyarlı Genç” programını tertip ettiklerini söyledi.

 

Dernek başkanı Özkul konuşmalarına şöyle devam etti, “dernek olarak sosyal sorumluluk bilinciyle, çocuk ve gençlerimizin içinde bulunduğumuz dönemde ev ve okul merkezli yaşamın sitresinden kurtulup, geleceğe sağlıklı adımlarla yürümeleri, farklı çevrelerden akranlarıyla kaliteli ve kalıcı dostluklar kurarak, hoşgörüyle birlikte hareket etmeleri, sosyal yaşama aktif katılımlarına yardımcı olmak amacıyla projeler yürüttüklerini” belirterek , projeye katkı sunan herkese teşekkürlerini iletti.

 

Programda konuşma yapan Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakçı; Gençlik ve Spor Bakanlığımız Sivil Toplum Kuruluşlarımızla ortak projeler yürüterek, gençliğin sosyal hayatın ve sporun içerisinde daha da aktif olarak yer almaları adına, bu çalışmaların daha geniş kitlelere yayılması için gayret göstermektedir dedi.

 

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Kabakçı; “Lider Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü Derneğimiz, kuruldukları 2009 yılından buyana gayretli çalışmalarıyla adım adım büyüyerek, projeler yaparak, çok önemli çalışmalara imza atarak, ilimizin önde gelen gençlik derneklerinden biri olmuştur. Bu çalışmalarından dolayı dernek yöneticilerine  kurumum adına teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

 

Büyükşehir Belediyesi adına selamlama konuşması yapan genel sekreter Züver Çetinkaya; Sıtkı Aslanhan’la geçmişten gelen bir dostluklarının olduklarını ve söylediklerini yaşayan bir insan olduğu için, tesirinin büyük olduğunu programa olan yoğun ilginin de gösterdiğini belirtti. Programın hayırlara vesile olması temennisiyle, katılımcılara teşekkür etti.

 

Kişisel Gelişim Uzmanı Sıtkı Aslanhan, salonu hınca hınç dolduran izleyicilere verdiği  “Bilinçli Aile, Duyarlı Genç” seminerinde her şeyin başının samimiyet olduğunu, samimiyet olmadan  evliliğin, aile huzurunun, aile bireyleri ve toplumla iletişimin olmayacağını söyledi.

Aslanhan, anne ve baba olarak çocuk ve gençlerimizle başkalarından önce bizler ilgilenmeliyiz, onlara sevgimizi, şefkatimizi sürekli hissettirmeliyiz, onlara manevi eğitimlerini sağlamalı, onların bizi biz yapan değerlerimize bağlı olarak yetişmelerini sağlamamız gerektiğini belirtti.

Program “Liderimle Yürüyorum, Sağlıklı Büyüyorum” projesinin yürütülmesinde katkılarından dolayı; Büyükşehir Belediye Genel Sekreteri Züver Çetinkaya’ya, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakçı’ya, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Akkurt’ta, Halk Sağlığı Müdür Vekili Abid Başarıcı’ya ve Halk Sağlığı Tütün Kontrol Birim Sorumlusu Cem Dulkan’a Lider Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü Derneği başkanı Ahmet Özkul tarafından teşekkür plaketi takdim edilmesiyle sona erdi.

 

 

 

 

 

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.