DOLAR 32,5889 % 0.32
EURO 34,8302 % 0.22
GRAM ALTIN 2.515,07 % 1,23
ÇEYREK A. 4.112,14 % 1,23
BITCOIN 2.114.911 1.772
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 19°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

SAĞLAM SİYASETE DÖNÜYOR

Son Güncelleme :

03 Eylül 2015 - 15:16

/ kez okundu.
SAĞLAM SİYASETE DÖNÜYOR
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş’ın vedaı iftiharı Prof. Dr. Mehmet SAĞLAM, 1 Kasım’da yapılacak milletvekili seçimlerinde AK Parti adayı olmak için müracaat etti.

Eski YÖK Başkanı, Milli Eğitim Bakanlığıı, ETİK Kurulu Başkanlığı, TOBB Genel Sekreterliği ve TBMM Başkan vekili MEB Komisyon Başkanlığı son 2 dönemde Kahramanmaraş milletvekilliği olmak üzere görev yapan Prof. Dr. Mehmet SAĞLAM 1 Kasım’da yapılacak milletvekili seçimlerinde memleketi Kahramanmaraş’tan, AK Parti adayı olmak için AK Parti genel merkezine giderek müracaatını yaptı.

Prof. Dr. Mehmet SAĞLAM’ın, memleketinde tekrar aday olması için Kahramanmaraş’ta ki birçok sivil toplum kuruluşları, genel merkeze dosyalar göndererek. Prof. Dr. Mehmet SAĞLAM’ın iyi bir devlet adamı olduğunu 1 Kasım’da yapılacak seçimlerde tekrar milletvekili olarak görmek isteklerini belirttiler.

AK Parti Genel Merkezi’nin Kahramanmaraş’ta yaptırdığı ankette ve özel iki ayrı şirketlerde de AK Parti adına yapılan anketlerde Prof. Dr. Mehmet SAĞLAM’ı halkın %45 ile %54 arasında oy aldığı anketlerden Prof. Dr. Mehmet SAĞLAM’ın 1. Olarak çıktığı açıklandı.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.