DOLAR 32,5993 % 0.38
EURO 34,8057 % 0.18
GRAM ALTIN 2.505,15 % 0,83
ÇEYREK A. 4.095,92 % 0,83
BITCOIN 2.113.269 5.453
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 18°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

RİO PARALİMPİK OYUNLARINDA MÜCADELE EDEN MİLLİ SPORCULARIMIZA ANLAMLI KARŞILAMA

Son Güncelleme :

20 Eylül 2016 - 13:58

/ kez okundu.
RİO PARALİMPİK OYUNLARINDA MÜCADELE EDEN MİLLİ SPORCULARIMIZA ANLAMLI KARŞILAMA
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, 2016 Rio Paralimpik Oyunları’nda Türkiye’yi temsil ederek Kahramanmaraş’ın gururu olan milli sporcularımızı hava alanında çiçeklerle karşılayarak anlamlı bir jest yaptı.

Bedensel engelliler yüzme dalında finalere katılan en genç yüzücü olan Büyükşehir Belediye Spor Kulübü sporcusu Sevilay Öztürk ve Goalball Kadın Milli Takımı’nın altı sporcusunun dördünün yer aldığı kafileyi, Kahramanmaraş Hava Alanın’da Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’na da vekaleten bakan, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Cevdet Kabakçı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakçı, Engelliler Şube Müdürü Fatih akşam, sporcuların aileleri ve bir gurup b spor sever taraftar çiçeklerle karşıladı.

Hava Alanında açıklamalarda bulunan Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Cevdet Kabakçı; “ Bayrağımızı göndere çektiren Milli Sporcularımızı tebrik ediyoruz. Bizlere büyük bir gurur yaşattılar. Kendilerini tebrik ediyorum.  Ayrıca kendilerinin şahsında 2016 Rio Paralimpik Oyunları’nda mücadele eden tüm sporcularımızı kutluyor, bundan sonraki spor yaşamlarında başarılar diliyorum” dedi.

ALTIN MADALYA KAZANAN GOLBOL KADIN MİLLİ TAKIMI’NIN ALTI SPORCUSUNDAN DÖRDÜ KAHRAMANMARAŞ KULÜPLERİNDE MÜCADELE EDİYOR

3 altın, 1 gümüş ve 5 bronz madalya kazandığımız Paralimpik Oyunlarında altın madalya kazanan Türkiye Golbol Kadın Milli Takımı’n da oynayan 6 sporcunun 4’ü Kahramanmaraş Kulüplerinde mücadele ediyor. Bu dört sporcudan Sümeyye Özcan ve Seda Yıldız ise  Kahramanmaraşlı.

Ülkemizi ve Kahramanmaraş’ı 2016 Rio Paralimpik Oyunları’nda başarıyla temsil eden milli sporcularımız hava alanındaki sıcak karşılamadan dolayı Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye’sine ve Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’a teşekkür ettiler.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.