DOLAR 32,3326 % 0.25
EURO 35,0475 % -0.23
GRAM ALTIN 2.285,03 % 0,33
ÇEYREK A. 3.736,02 % 0,33
BITCOIN 2.292.306 1.136
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 17°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

REKTÖR CAN FESTİVALDE

Son Güncelleme :

11 Eylül 2018 - 10:37

/ kez okundu.
REKTÖR CAN FESTİVALDE
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can, 5. Geleneksel Şalvar Güreşi ve Şeref Eroğlu Şampiyonlar Güreş Festivaline katıldı.

Dulkadiroğlu Belediyesi ve Geleneksel Spor Dalları Federasyonu işbirliğinde Dulkadiroğlu İlçesi Dereköy Mahallesinde düzenlenen “5. Geleneksel Şalvar Güreşi ve Şeref Eroğlu Şampiyonlar Güreş Festivali”ne Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri Ahmet Özdemir, İmran Kılıç, Mehmet Cihat Sezal, Dulkadiroğlu İlçe Kaymakamı Kadir Okatan, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Avrupa ve Dünya Güreş Şampiyonlarından Şeref Eroğlu, meclis üyeleri muhtarlar ve çok sayıda sporsever katıldı.

Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili İmran Kılıç, Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Cihat Sezal, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Geleneksel Spor Dalları Federasyonu As Başkanı Şahin Hopur ve Avrupa ve Dünya Şampiyonu Olimpiyat 2’incisi Şeref Eroğlu’nun açılış konuşmalarının ardından başlayan müsabakalara 12 ilden 510 sporcu katılırken Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Cihat Sezal güreş ağası seçildi.

Festivalde Aksu TV canlı yayınına da katılan Rektör Can, geleneksel spor dallarına ve bunlardan güreş sporuna önem verilmesinden dolayı memnuniyet duyduğunu ifade ederek bu yönde çaba gösteren Dulkadiroğlu Belediyesine ve diğer ilgililere teşekkürlerini belirtti.

 

Kıran kırana gerçekleşen müsabakaların ardından sporculara ödülleri takdim edildi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.