DOLAR 32,4134 % 0.17
EURO 35,0097 % -0.26
GRAM ALTIN 2.324,34 % 0,17
ÇEYREK A. 3.800,29 % 0,17
BITCOIN 2.295.388 1.624
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Rektör Can, Cerrahpaşa Rektörü İle Bir Araya Geldi

Son Güncelleme :

16 Ekim 2020 - 15:39

/ kez okundu.
Rektör Can, Cerrahpaşa Rektörü İle Bir Araya Geldi
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Bir dizi toplantı ve görüşmeye katılmak üzere İstanbul’da bulunan Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can, İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Rektörü Prof. Dr. Nuri Aydın ile bir araya gelerek, üniversite meselelerine ilişkin görüş alışverişi gerçekleştirdi.

Üniversitemiz Rektörü Can, Türkiye’nin önde gelen üniversite hastanelerinden biri olan Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesini bünyesinde barındıran İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Rektörü Aydın ile Rektörlük Makamında bir süre görüşerek, üniversite hastaneleri deneyimleri üzerine karşılıklı bilgi alışverişinde bulundu.

Görüşmede orman fakülteleri, eğitim fakülteleri ve üniversitelerin genel işleyişine ilişkin tecrübe paylaşımında bulunulurken, üniversite hastanelerinin borçlarının yapılandırılması ile ilgilide faydalı paylaşımlarda bulunularak, verimli bir görüşme sağlandı.

Üniversite Hastaneleri Birliği Derneği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı görevini de yürüten İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Rektörü Aydın ile gerçekleştirilen görüşmenin faydalı neticeler vereceğine inandığını ifade eden Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can, KSÜ’nün eğitim, bilim ve teknoloji alanındaki deneyimlerini ve yönetim tecrübelerini paylaştı.

Farklı üniversitelerle tecrübelerin paylaşılmasının önemine değinen Rektör Can, bundan sonra da diğer üniversitelerle tecrübe paylaşım toplandıklarına devam edeceklerini belirtti.

Görüşmenin sonunda karşılıklı olarak üniversitelerin logolarının yer aldığı hediyeler takdim edildi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.