DOLAR 32,3812 % 0.18
EURO 34,9905 % -0.25
GRAM ALTIN 2.326,33 % 0,25
ÇEYREK A. 3.803,54 % 0,25
BITCOIN 2.268.211 -1.258
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 17°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

PTT 178 YAŞINDA

Son Güncelleme :

23 Ekim 2018 - 15:17

/ kez okundu.
PTT 178 YAŞINDA
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

PTT Genel Müdürlüğü, 178’inci kuruluşu yıl dönümünü kutladı. Etkinlikler kapsamında Kahramanmaraş Kaledibi PTT Şubesi’ne gelen 178. müşteri olan Veysel Aksen’e çeşitli hediyeler verildi.

Türkiye’nin en köklü teşkilatlarından biri olma özelliğini taşıyan PTT, tüm Türkiye’de olduğu gibi Kahramanmaraş’ta da çeşitli etkinliklerle kuruluş yıl dönümünü kutladı. PTT Kahramanmaraş Başmüdürü Ali Kaplan, PTT’nin 178. Kuruluş yıl dönümü nedeniyle Kaledibi PTT Şubesi’nde basın açıklaması yaptı. Başmüdür Kaplan, etkinlikler kapsamında Kaledibi PTT Şubesi’ne gelen 178. müşteri olan Veysel Aksen’e, 15 Temmuz Milli Birlik ve Demokrasi Günü için hazırlanmış pul albümü hediye etti.

 

Posta ve Telgraf Teşkilatı’nın koca bir çınar olduğunu belirten PTT Kahramanmaraş Başmüdürü Ali Kaplan, Kahramanmaraş PTT Başmüdürlüğü’nün ise çınarın dallarından biri olduğunu söyledi. PTT’nin bütün manipülasyonlara rağmen büyümeye devam ettiğini dile getiren Kaplan, “PTT koca bir çınadır, Kahramanmaraş PTT Başmüdürlüğü ise bu çınarın dallarından bir tanesidir. Kurumumuzun 178. kuruluş yıldönümünde gururlu ve mutluyuz. Başta ülkemize sonrasında ise Kahramanmaraş’ımıza hizmet etmek bizim için bir onurdur. Kurumumuz az bir zamandan değil, 178 yıldan bu yana süre gelmiş bir değerdir. Kahramanmaraş’ta 20. şubemizi ve 3. lokal PTT merkezimizi açtık, 21. şubemizin ve 4. lokal merkezimizin tadilatı henüz devam ediyor. PTT, ülkemizin üzerine ekonomik anlamda oynanan bu manipülasyonlara rağmen büyümeye, gelişmeye ve vatandaşlarımızın ayağına hizmet götürmeye devam ediyor. Kuruluşumuz özellikle teknolojideki son gelişmelere uyum sağlayarak büyük bir atılım kaydetti.

PTT, bir dünya şirketi olma yolunda büyük adımlar atmaktadır. Kurumumuzun bugünlere gelmesinde katkısı olan, emek veren tüm çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. Bu vesileyle, kurumumuzun 178. yıl dönümünü bir kez daha kutlarken, bizleri vatandaşlarımızla buluşturduğunuz için teşekkür ediyoruz” açıklamalarında bulundu.

PTT Şubesi’ne gelen 178. müşteri olan talihli Veysel Aksen ise, PTT’nin 178. Kuruluş yıl dönümünü kutlayarak, “Bugün PTT Kaledibi Şubesi’ne fatura yatırmak için geldim, normalde şanslı bir insan olduğumu düşünüyorum ama demek ki bugün şanslı günümdeymişim ki almış olduğum işlem sıra numarası PTT’nin kuruluş yıl dönümü ile aynı geldi. Bu vesile ile buradan PTT’nin 178. kuruluş yıl dönümünü kutluyorum” dedi. (Haber: Serkan Ercüment Kuzu)

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.