DOLAR 32,3862 % 0.19
EURO 35,1055 % -0.02
GRAM ALTIN 2.326,14 % 0,25
ÇEYREK A. 3.803,23 % 0,25
BITCOIN 2.288.933 0.077
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 20°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Projelerimiz Etkisini Göstermeye Başladı

Son Güncelleme :

04 Mayıs 2015 - 15:35

/ kez okundu.
Projelerimiz Etkisini Göstermeye Başladı
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

CHP Kahramanmaraş 1. Sıra milletvekili adayı Kamil Dalkara seçim çalışmasını elmalar mahallesiyle sürdürdü.

Ziyaret sırasında vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Dalkara, Cumhuriyet Halk Partisi’nin yukarıya doğru tırmanışının hızla devam ettiğini belirtti.

Diğer yandan Dalkara, için sevgi seli oluşturan çocuklar köylerine futbol sahasının yapılmasını istedi.

CHP Her Geçen Gün Büyümeye Devam Ediyor

Ak parti’nin düşünün sürdüğünü değinen Dalkara; “İlk başladığımız da bütün anketler Cumhuriyet Halk Partisi’ni 28-30’larda gösterirlerken her gün geçtikçe bu rakam hızla yükseliyor. AKP’nin hızla düştüğünü görüyoruz. Bunun nedenlerin den bir tanesi Cumhuriyet Halk Partisinin onurlu duruşu dik duruşu ve kırsal bölgede yaşayan yoksul insanlarımıza el uzatması ve seçim bildirgesin de tüm kesimi kucaklayan projeleri. Emekli için iki maaşlık ikramiyemiz var. Çiftçiye mazotun 1,5 TL den verilmesi var. 800 bin taşeron işçisinin kamu istihdamı var. Aile sigortası ile yoksul ailelere kadınlara 720 TL her ay maaş bağlanması var. Bunun gibi çocuk parasından tutunda öğrenci yardımına kadar yurt yardımına kadar listeye tek tek sıralamış durum da. Ülkede yaşayan tüm insanlarımızın yaşam standart’ını yükselteceğiz. 5 milyon kredi kartı borcu olan insanımız var. Cumhuriyet Halk Partisi iktidarın da hem kredi kartı faizleri silinecek hem de 5 yıl vadesi uzatılacak ve bu sizin rahat nefes almanızı ve bundan sonraki harcamalarınızı daha planlı yapmanızı sağlayacak.” Dedi.

Ak Partililerin Kimyası Bozuldu

Cumhuriyet Halk Partisi Kahramanmaraş’ta da çok önemli projelere imza atacağının önemini değinen Dalkara konuşmasını şöyle sürdürdü; “ Özellik ile çiftçinin daha iyi rehabilitasyonu yapılabilmesi için bir tahıl desteği buğday, mısır, ay çiçeği ve bunun gibi birçok ürüne desteğimizi artıracağız. Çünkü şuan da verilen destekler yetersiz gübre desteği artırılacak, ilaç desteği artırılacak ve çiftçi rahat bir nefes alacak. Biz bunları verdik ya bu Ak partililerin kimyası bozuldu. Cumhuriyet Halk Partisi bunu nereden getirecek dediler biz şunu söyledik dedik ki; Kaynağımız var bakın şimdi mazotu 1,5 TL dedik hopladılar.  Ama AKP şuan da uçaklara ve gemilere yani holding sahiplerine zenginlere mazotu 1,5 liradan veriyor. Kardeşim sen holdinglere zenginlere mazotu 1,5 TL den veriyorsun da benim çiftçime neden 4.20 kuruştan veriyorsun? Şimdi malum Türkiye’nin Cumhurbaşkanı 1 milyara uçak aldı. 1 milyar ne kadar büyük bir para biliyor musunuz? 1 milyar ile 81 tane il 850 tane ilçenin okul ihtiyacını karşılarsınız. 1 milyara yine 1 milyar ile 81 tane ilin tüm hastane ihtiyacını karşılarsınız. Cumhuriyet Halk Partisi Sosyal Demokrat Partiler bunu tabana yayacak yoksul halkın yaşam standart’ını yükseltecek.  Biz bunu yaparken parayı yoksula, çiftçiye emekliye veriyoruz ama bunlar alırken nereye alıyorlar cebe! Kahramanmaraş’ta AKP milletvekili çarşıya çıkarken, yanların da 4-5 tane koruma ile geziyorlar. Herkes bu iktidarın gitmesi gerektiğini söylüyor. Çünkü artık bu iktidar ne ekonomik anlamda ne sosyal anlam da bu ülkeye verecek hiç bir şeyi kalmadı. İnsanları ayrıştırarak, insanları bölüştürerek, ötekileştirerek siz ve biz diye ayırarak bu toplumu param parça ettiler.” Diye kaydetti.

3 (1) 5

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.