DOLAR 32,3862 % 0.19
EURO 35,1055 % -0.02
GRAM ALTIN 2.326,14 % 0,25
ÇEYREK A. 3.803,23 % 0,25
BITCOIN 2.288.933 0.077
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 20°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

POTADA ÜÇÜNCÜLÜK KUPALARI KAHRAMANMARAŞ’IN

Son Güncelleme :

01 Nisan 2016 - 15:43

/ kez okundu.
POTADA ÜÇÜNCÜLÜK KUPALARI KAHRAMANMARAŞ’IN
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Her yıl gerçekleştirilen Akdeniz Bölgesi Kulüpler Arası Basketbol Turnuvası’ndan bu yıl Kahramanmaraş Dulkadiroğlu Spor Kulübü Kız ve Erkek Takımları üçüncülüklerle döndü.

Dulkadiroğlu Spor Kulübü Kız Takımı Osmaniye’de gerçekleştirilen Bölge Şampiyonası Turnuvası’nda 3. olurken, Dulkadiroğlu Spor Kulübü Erkek Takımı Adana’da gerçekleştirilen bölge şampiyonası turnuvasında 3. oldu.

Akdeniz Bölgesi Kulüpler Arası Basketbol Turnuvası erkeklerde 16 takımla ve yine kızlarda 16 takımla düzenlendi.

Kulüp Başkanlığını Harun Doğan’ın ve Takım Antrenörlüğünü Serdar Gökçe’nin yaptığı Dulkadiroğlu Spor Kulübünde yaş aralığı 10 ile 16 olan Basketbol kategorisinde toplamda 106 sporcu bulunuyor.

Kız basketbol kategorisinde birincilik kupası Mersin’e, ikincilik kupası Gaziantep’e verilirken üçüncülük kupası Kahramanmaraş’ın oldu.

Erkek basketbol kategorisinde ise birincilik kupası Mersin’e, ikincilik kupası Hatay’a verilirken üçüncülük kupası Kahramanmaraş’ın oldu.

Üçüncülük kupalarıyla Kahramanmaraş’a dönen Dulkadiroğlu Spor Kulübü Kız ve Erkek Takımlarımızın Takım Antrenörü olan Serdar Gökçe sporcularımız başarısını kutlarken;önümüzdeki turnuvalar için daha yoğun çalışacaklarını ve bir daha ki sefere birincilik kupasıyla dönmek için daha çok gayret edeceklerini söyledi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.