DOLAR 32,3786 % 0.16
EURO 34,9653 % -0.34
GRAM ALTIN 2.325,61 % 0,22
ÇEYREK A. 3.802,37 % 0,22
BITCOIN 2.263.167 -1.161
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 17°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Polisten Anasınıfı Öğrencilerine Uyarı

Son Güncelleme :

07 Aralık 2016 - 12:50

/ kez okundu.
Polisten Anasınıfı Öğrencilerine Uyarı
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Büro Amirliği personeli ‘Güvenli Geleceğe Minik Adımlar’ projesi kapsamında anasınıfı öğrencilerini tanımadıkları kişilere karşı uyardı.

Kahramanmaraş’ın Dulkadiroğlu ilçesinde bulunan Kahramanmaraş Anaokulu öğrencilerini ziyaret eden polis, öğrencilere genel güvenlik konularıyla ilgili uyarılarda bulundu. Proje kapsamında gerçekleştirilen ziyaret öğrencilere polis desenli boyama kitabı, bilgilendirme amaçlı el broşürleri ve balonlar dağıtılmasıyla sona erdi.

Projenin içeriği ve hedefi hakkında konuşan Toplum Destekli Polislik Şube Müdürü Ferhat Yeşilyayla, “Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis Şube Müdürlüğü olarak güvenli geleceğe minik adımlar projesi hazırladık. Bu okul öncesi çocuklarımızı ilgilendiren bir projedir. Çocuklarımıza evde, dışarıda, trafikte genel güvenlik konularıyla ilgili bilgilendirme yaptık. Çocuklarımıza yabancılarla ilgili dikkat etmesi gereken konuları anlattık. Bu arada onların dikkatini çekecek hediyeler hazırladık. Çocuklarımızın eğitimine, gelişimine katkısı olacağını düşündüğümüz projelerimiz yine devam edecek” dedi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.