DOLAR 32,5493 % 0.25
EURO 34,8078 % 0.15
GRAM ALTIN 2.497,60 % 1,43
ÇEYREK A. 4.083,58 % 1,43
BITCOIN 2.075.196 4.716
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 22°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

PKK’nın Maraş haritasına sert tepki!

Son Güncelleme :

13 Şubat 2015 - 12:46

/ kez okundu.
PKK’nın Maraş haritasına sert tepki!
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş MHP eski İl Başkanı Mustafa Bastırmacı, Maraş’ında içinde bulunduğu PKK haritasına tepki gösterdi.

Kahramanmaraş’ın Kürdistan haritaları içinde gösterilmesine sert tepki. Kahramanmaraş MHP eski İl Başkanı Mustafa Bastırmacı, “Kahramanmaraş’ı Kürdistan haritalarında gösterenlere sesleniyorum, Kahramanmaraş’ı biz ne AKP’den ne de PKK’dan aldık. Bize bu memleket Sütçü imam ve arkadaşlarından emanettir. Kim almak istiyorsa, kahramanların ödediği fiyat aynen geçerlidir. Sütçü İmam, Fransızlara direndi bizde içimizdeki Fransızlara direniriz. Bizde atalarımız gibi diyoruz. Maraş bize mezar olmadan PKK’ya, bölücülere gülzar olmaz.” dedi.  
Terör örgütü PKK ve yandaşlarının iktidardan güç aldıklarını söyleyen Mustafa Bastırmacı, açılımla birlikte Türkiye’de terörle mücadele değil, müzakerenin tercih edildiğini kaydetti. Bunun da ülkeyi bölünme noktasına getirdiğini vurgulayan Bastırmacı, medyaya yansıyan sözde büyük Kürdistan haritalarının müsebbibinin de AKP olduğunu söyledi. Bastırmacı,  şöyle devam etti: “AKP, hükümeti terörle mücadeleyi değil, terörle müzakereyi tercih etmiştir. Bölgede kamu düzenini terör örgütü PKK’ya teslim etmiştir. Eli kanlı katillere Oslo’da verilen sözler tutulmuş, ülke fiili olarak bölünme sürecine sokulmuştur. Terör örgütünü görmezden gelenler, bölünme tehlikesini göz ardı edenlerden bir gün mutlaka hesap sorulacaktır.”
MHP’den milletvekili adaylığını açıklayan Bastırmacı, ülkücüler olarak ülkenin birlik ve dirliğini her şeyin üstünde tuttuklarını söyledi.  “Ülkeyi bölmek isteyenlere karşı her zaman sağduyularını muhafaza edeceklerini” belirten Bastırmacı, “Ancak şu unutulmamalıdır ki genel başkanımızın da söylediği gibi bizim yeminimiz Türk milletinin varlığını korumak ve Türkiye’nin bölünmez bütünlüğünü sağlamaktır. MHP ve Türk milleti son sözünü henüz söylememiştir. MHP çözüm süreci denilen, çözülme ve çöküş planına karşıdır, her daim kararlılıkla karşı duracaktır” dedi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.