DOLAR 32,5038 % 0.08
EURO 34,7826 % -0.12
GRAM ALTIN 2.499,53 % 0,61
ÇEYREK A. 4.086,73 % 0,61
BITCOIN 2.118.846 2.037
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 15°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Piazza’da Kadınların İlgisini Çekecek Sergi

Son Güncelleme :

13 Kasım 2018 - 14:39

/ kez okundu.
Piazza’da Kadınların İlgisini Çekecek Sergi
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

KAHRAMANMARAŞ – Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tekstil ve Moda Tasarımı Bölümü Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Mine Ceranoğlu, ilk kişisel “Giyilebilir Sanat” sergisini, Kahramanmaraş Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde açacak.

Ulusal ve uluslararası geniş marka karmasıyla; hesaplı ve bol seçenekli alışveriş imkânı sunmanın yanı sıra sosyal ve kültürel aktiviteleriyle de Kahramanmaraş halkının buluşma noktası haline gelen Piazza AVM, bu kez bir akademisyenin ellerinde hayat bulan giysilerin yer alacağı sergiye ev sahipliği yapacak.

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tekstil ve Moda Tasarımı Bölümü Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Mine Ceranoğlu’nun 15 Kasım Perşembe Günü Saat 15.00’da açılacak ilk kişisel sergisinde, günümüz trendine uygun ve “Giyilebilir Sanat” doğrultusunda üretilen 12 adet abiye giysi yer alacak.

Dr. Ceranoğlu’nun, annesi ve babasının nişan törenlerinde çekilen fotoğrafında annesinin giydiği elbiseden ilham alarak tasarladığı “Gönül Yolu, Açık Yol, Geçiş Yolu, İpek Yolu, Eski Yol, Dikenli Yol, Dumanlı Yol, Samanyolu, Uğur Yolu ve Kesişen Yol” gibi isimlendirdiği giysiler, 18 Kasım tarihine kadar ziyaretçilerin beğenisine sunulacak.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.