DOLAR 32,5209 % -0.09
EURO 34,7918 % -0.23
GRAM ALTIN 2.421,21 % -0,37
ÇEYREK A. 3.958,67 % -0,37
BITCOIN 66.366,00 0.42
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 26°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Piazza İş Ortaklarıyla İftar Sofrasında Buluştu

Son Güncelleme :

16 Haziran 2016 - 7:52

/ kez okundu.
Piazza İş Ortaklarıyla İftar Sofrasında Buluştu
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Piazza İş Ortaklarıyla İftar Sofrasında Buluştu
Kahramanmaraş Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi yönetimi, aynı çatı altında hizmet verdiği iş ortaklarıyla iftar yemeğinde bir araya geldi. Piazza ailesinin tüm fertleri, bir ekmeği paylaşma ve dostluRamazan’ın Bereketi Aynı Sofrada Yaşandı
k gibi çok özel duyguların en yoğun olarak yaşandığı Ramazan ayının en güzel iftarlarından birini yaşama fırsatı buldular.
BOL SOHBETLİ GECE
Akdo Restoranda düzenlenen iftar yemeğinde, AVM Müdürü Ufuk Cezmi Bilge başta olmak üzere tüm AVM yönetimi, konuklarını kapıda karşıladı. Rahmet ve bereket ayı Ramazan’da aynı sofrayı paylaşmanın manevi huzurunu yaşayan Piazza ailesinin iftarında, önce yemekler yendi ve dualar okundu, ardından sohbet edildi.
BİRLİK VE BERABERLİĞİN GÜZELLİĞİ
AVM yönetimi ve Piazza’daki işyeri sahibi ve yöneticilerinin birlik, beraberlik ve dayanışmasına sahne olan iftar yemeğine katılım oldukça yoğundu. AVM yönetiminin ev sahipliğini en güzel şekilde yerine getirdiği yemeğe katılan iş ortakları, yönetimden temennilerini de dile getirme fırsatı buldular. Bu vesile ile günün yorgunluğunu atıp, yoğun iş temposunun stresinden uzaklaşan Piazza ailesi, “nice iftar yemeklerinde yine bir arada olma” temennileriyle birbirlerinin mübarek Ramazan ayını kutladılar.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.