DOLAR 32,5852 % 0.16
EURO 35,0042 % -0.11
GRAM ALTIN 2.438,82 % 0,11
ÇEYREK A. 3.987,47 % 0,11
BITCOIN 64.650,16 1.187
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Pazarcık’ta Hdp Eş Başkanları Tutuklandı

Son Güncelleme :

13 Ocak 2017 - 15:25

/ kez okundu.
Pazarcık’ta Hdp Eş Başkanları Tutuklandı
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

KAHRAMANMARAŞ’ın Pazarcık İlçesi’nde, terör örgütü PKK’ya yönelik operasyonda gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen HDP İlçe Eş Başkanları Salman Ökmen ve Hatice Sonzamancı Bezgin, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Terörle Mücadele Büro Amirliği ekipleri tarafından geçen 5 Ocak’ta düzenlenen operasyonda HDP Pazarcık İlçe Eş Başkanları Salman Ökmen ve Hatice Sonzamancı Bezgin, ‘Terör örgütü PKK’ya yardım ve yataklık’ suçlamasıyla gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheliler, adliyeye sevk edildi. Çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakılan 2 şüpheli, polis tarafından yeniden gözaltına alındı. Emniyette yeniden sorgulanan ve işlemlerinin ardından ikinci kez adliyeye sevk edilen şüpheliler, çıkarıldıkları mahkemece ‘Terör örgütü PKK’ya yardım ve yataklık yapmak’ suçundan tutuklanarak cezaevine konuldu.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.