DOLAR 32,5241 % 0.14
EURO 34,7318 % -0.02
GRAM ALTIN 2.487,88 % 0,14
ÇEYREK A. 4.067,68 % 0,14
BITCOIN 2.076.828 3.883
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 17°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

PAZARCIKTA 70 YILLIK SU ŞEBEKESİ YENİLEME ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Son Güncelleme :

12 Aralık 2017 - 15:26

/ kez okundu.
PAZARCIKTA 70 YILLIK SU ŞEBEKESİ YENİLEME ÇALIŞMALARI BAŞLADI
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Pazarcık ilçesinde 70 yıllık demir su şebekelerinin yenilenmesi için harekete geçen Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ, yoğun gayretleri neticesinde ilçede su şebekesi yenileme çalışmaları başladı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü ve Pazarcık Belediyesinin işbirliğiyle 30 milyon bütçeyle ilçe genelinde tamamı değişecek olan içme suyu şebekesi yenileme çalışmalarına Yukarı Pazarcık ve İstasyon altı mahallelerinde start verilirken.

Konuyla ilgili açıklama yapan Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ; “Yıllardır ilçemizde bulunan demir su boru hatlarını değiştirmek üzere Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğümüz ve Pazarcık Belediyemizin işbirliği çalışmalarımıza başlandı. İlk olarak Yukarı Pazarcık ve İstasyon altı mahallemizde başlatılan çalışmamız kademe kademe diğer mahallelerimizde de devam edecektir.

Bu vesileyle bu hizmetin ilçemize gelmesinde emeği geçen başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Fatih Mehmet Erkoç’a, KASKİ Genel Müdürümüz Sayın Mustafa Uzunlar olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.