DOLAR 32,5652 % 0.03
EURO 34,9221 % 0.2
GRAM ALTIN 2.425,48 % 0,09
ÇEYREK A. 3.965,66 % 0,09
BITCOIN 64.552,67 -3.341
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 16°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Pazarcık’ta 11 Mahalleye Çocuk Oyun Parkı Geliyor

Son Güncelleme :

12 Nisan 2016 - 13:43

/ kez okundu.
Pazarcık’ta 11 Mahalleye Çocuk Oyun Parkı Geliyor
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Pazarcık Belediyesi Büyükşehir Desteği ile 11 Mahalleye Park Yapıyor Hizmetlerinin odağına insanı alan ve insan hayatına yatırım yapan Pazarcık Belediyesi, bu amaç doğrultusunda çalışmalarına devam ediyor.

Mahalle sakinlerinin daha modern yaşam alanlarına kavuşmaları adına park yapımını önemseyen Pazarcık Belediyesi, bu kapsamda ilçe özel idaresine bağlı olan Pazarcık’ın köyleri büyükşehir yasası ile birer mahalle statüsüne kavuşmuş ve alt yapı ve üst yapı başta olmak üzere bir çok hizmeti Pazarcık ve Büyükşehir Belediyesinden almaya başlamışlardı.

Önceden hiç park çalışması yapılmamış olan mahallelerde yaşam alanı seferberliği başlatan Pazarcık Belediyesi ve Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Pazarcık’a bağlı 11 mahalle de park yapım çalışmasına başladı.

Konu hakkında açıklama yapan Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ : Büyükşehir Yasası ile belediyeye bağlanan mahallelere hizmet götürme gayreti içerisinde olduklarını söyledi.

Bu kapsamda çocuk parkı olmayan mahallelere Büyükşehir Belediyesi ile park yapımına başlandığını anlatan Bozdağ, ” önceden İl ve İlçe Özel İdarelere bağlı olan köyler büyükşehir yasası ile mahalle statüsüne kavuşması ile birlikte daha önce mahalle sayısı 9 olan Pazarcık’ın mahalle sayısı 77’ye yükseldi.

Pazarcık Belediyesi olarak tüm mahallelerimize hizmet götürme gayreti içerisindeyiz.Büyükşehir olmanın avantajlarını ve getirdiği artıları bulunduğumuz her ortam da dile getiriyoruz.İşte en yakın örneği olarak daha önce parkı bulunmayan 11 mahallemize Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte park yapıyoruz.

Daha önce de belirttiğimiz gibi çalışmalarımız hep geleceğe dönük hizmetlerimizde hep gelecek nesilleri düşünüyoruz.Özellikle kırsal mahallelerimizde sosyal anlamda kısıtlı imkanları bulunan çocuklarımızın vakit geçirebilecekleri,eğlenecekleri parklar inşa ediyoruz.Desteklerinden dolayı Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı’mız Fatih Mehmet Erkoç Beye teşekkür ediyorum” dedi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.