DOLAR 32,3273 % 0.22
EURO 35,1092 % -0.13
GRAM ALTIN 2.308,42 % 1,36
ÇEYREK A. 3.774,26 % 1,36
BITCOIN 2.288.335 2.61
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 13°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

PAZARCIK VE CERİT’İ BULUŞTURAN İFTAR

Son Güncelleme :

09 Temmuz 2015 - 15:24

/ kez okundu.
PAZARCIK VE CERİT’İ BULUŞTURAN İFTAR
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş’ın son yıllarda yetiştirdiği önemli siyasetçilerden ve son olarak yürüttüğü Adalet Bakan Yardımcılığı görevinden istifa ederek AK Parti’den aday olarak katıldığı 7 Haziran seçmimlerinde de 25. Dönem milletvekili seçilen Veysi Kaynak’ın iftar proğramları ilçelerle devam ediyor.

Pazarcık’ta yaklaşık 750 davetlinin hazır bulunduğu birlik ve beraberlik iftarında konuşan Kaynak; “Biz şartlar ne olursa olsun, Genel Başkanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nu ezdirmeyeceğiz, Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı da yedirmeyeceğiz. Bunu buradan bütün dünyaya ilan ediyoruz.”  ifadesini tekrarladı.

Ak Parti Pazarcık ve Çağlayancerit İlçe Teşkilatları, Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili ve eski Adalet Bakan Yardımcısı Veysi Kaynak’ın katkılarıyla birlik ve beraberlik iftarı verdi. Celal Doğan Parkı’nda düzenlenen iftar yemeğine; Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Veysi Kaynak, Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ, Çağlayancerit Belediye Başkanı Üzeyir Kızılseki, Ak Parti Pazarcık İlçe Başkanı İ.Mesut Ganidağlı, Ak Parti Çağlayancerit İlçe Başkanı Veli Çetinkaya, belediye meclis üyeleri, parti teşkilat üyeleri ve davetliler katıldı.

Ak Parti Pazarcık İlçe Başkanı İ. Mesut Ganidağlı; “Ülkemiz çok önemli günler geçiriyor. Çok önemli bir seçim atlattık. Seçimden alnımızın akıyla çıktık. Birliğimizi beraberliğimizi korumak bizim için çok önemli. İftarımıza partimiz kurulduğu günden bu yana hizmet etmiş dava arkadaşlarımız katıldılar. Bu makam elbette zaman içerisinde el değiştiriyor. Şu günler gösteriyor ki Türkiye’nin her zamankinden çok istikrara ihtiyacı var. Bu istikrarın korunması için en önemli parti Ak Parti’dir. O yüzden safları daha çok sıklaştırıp bir araya gelmek gerekiyor” dedi.

Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Veysi Kaynak ise konuşmasında şunları kaydetti:  “Bizi böylesine güzel bir organizasyonda buluşturan Ak Parti Pazarcık İlçe Başkanımız İ. Mesut Ganidağlı’ya ve bize bu mekanı tahsis eden Pazarcık Belediye Başkanımız Yakup Hamdi Bozdağ’a ayrıca teşekkür ediyorum. Türkiye, dünya ve Ortadoğu için çok önemli bir seçimi geride bıraktık. Ak Parti olarak yüzde 41 oy ile Türkiye’de 19 Milyon vatandaşımızın oyunu aldık. Kahramanmaraş’ta da 550 bin vatandaşımızın yüzde 61 oranında oyunu aldık. Kahramanmaraş, bu oy oranıyla Cumhurbaşkanımızın memleketi Rize’den ve Başbakanımızın memleketi Konya’dan sonra Türkiye’de üçüncü sırada yer aldı.

“BU EMEK BU GAYRET SİZLERİN”

Biz istedik ki Ak Parti kurulduğu günden bu yana Ak Parti’ye gönül vermiş insanlara şükranlarımızı sunalım dedik. Bu davetimize icabet eden herkese teşekkür ediyoruz. Seçimde aldığımız oy bizi biraz hüzünlendirdi. Çünkü 13 yıldan beri Ak Parti sizlerin verdiği desteklerle bu ülkeyi tek başına yönetti. Aman Türkiye’nin istikrarı bozulmasın dedik. Henüz iktidar kurma çalışması olmamasına rağmen Türkiye vizyonu, barışını ve ekonomik istikrarını koruyor. Eskiden böyle bir durumda dolar, faiz ve enflasyon fırlardı. 13 yıl önce nasılsa Türkiye şimdi de sanki hükümetsiz değil. Herşey aynen devam ediyor. Türkiye 13 yılda çok şeyler kazandı. 13 yılda ne hastaları doktorsuz, ne de ilaçsız bıraktık. Çocuklarımızı kitapsız bırakmadık. Fakirleri aç bırakmadık. Bütün etrafımız duble yol oldu. Dünyanın en önemli büyük projelerine imza atıyoruz. Biliyorsunuz milletin iradesi her şeyin üzerindedir. Milletin iradesi 7 Haziran’da bizi tek başına iktidar çıkarmadı. 90 bin oy daha alsaydık. Tek başına iktidar olmuş bir parti olacaktık. Böyle bir tablo meydana çıktı. Biz milletimize bunu beğenmedik deme şansımız yok. Milletimiz yine en büyük çoğunluğu Ak Partiye vermiştir. Türkiye’nin sorunlarının çözümü için çoğunluk yine bizi tercih etmiştir ama artık bunu tek başına yapamayacağız. Koalisyon şartlarını da zorluyoruz. Bizim protokolümüzü aslında milletimiz çizmiştir. Milletimizin çizdiği istikametten asla sapmayacağız.

BİZİM BÜYÜK ÜLKE OLMA HAYALİMİZ VAR

Bunun için de sığınacağımız tek liman milletimizdir. Biz partimizi tekrar milletimizin desteği ile iktidara getirebiliriz. Ama bunun için 4 temel şartımız var. Birincisi ihlas, ikincisi samimiyet üçüncüsü sadakat. Olmazsa olmazımız da aramızdaki uhuvveti, yani birliği, beraberliği ve dayanışmayı daha sıkı bir şekilde yerine getirmeliyiz. Çok kritik bir zamanlama içerisindeyiz. Yunanistan borç batağına girmiş, 80 km. ötemizde Suriye’de, Irak’ta akıl almaz olaylar oluyor. Biz bu devletimizin sağladığı huzur ortamında iftar yaparken, Halep’te iftar sofrasında çocuklarıyla beraber müminlerin başına bomba yağıyor. Aynı şekilde Gazze’de aynı şekilde zalim İsrail bombaları yağıyor. Mısır’da halkın iradesiyle seçilmiş Cumhurbaşkanı Mursi idam edilmek üzere. Yemen’de Şii, Sünni birbirini bombalıyor. Bunlar yaşanırken, bizim birlik beraberlik ve uhuvvetimize ihtiyacımız var. Benzer bir program geçen Kahramanmaraş’ta da yaptık. Orada da şunları söylemiştim. Şartlar ne olursa olsun, bu milletin adamları vardı biliyorsunuz. Menderes, Özal, Erbakan vardı. Şimdi yine milletin adamları var. Menderes’i astılar, Özal’ın zehirlendiği söyleniyor. Erbakan’ı mahkum ettiler. Biz şartlar ne olursa olsun, Genel Başkanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nu ezdirmeyeceğiz, Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı da yedirmeyeceğiz. Bu buradan bütün dünyaya ilan ediyoruz.”

İftar proğramında daha sonra samimi ortamda sohbetler edildi.

DSC_0205 DSC_0130 DSC_0142 DSC_0147 DSC_0177

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.