DOLAR 32,5038 % 0.08
EURO 34,7826 % -0.12
GRAM ALTIN 2.499,53 % 0,61
ÇEYREK A. 4.086,73 % 0,61
BITCOIN 2.110.179 -1.264
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 23°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Pazarcık Belediyesi’ne Bir Araç Daha

Son Güncelleme :

02 Mart 2016 - 9:31

/ kez okundu.
Pazarcık Belediyesi’ne Bir Araç Daha
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Pazarcık Belediyesi, Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ döneminde bünyesine kazandırılan araç ve ekipmanlarla bir yenisini daha ekledi.

Pazarcık Belediyesi, ulaşım ve hizmet araçlarına yenilerini ekleyerek 2016 yılı hedefini tutturdu. Belediye hizmetlerinin daha hızlı bir şekilde yürütülmesi amacıyla Belediyemize kazandırılan araçların bünyesine 2016 Model Ford Transit hizmete girdi.  Pazarcık Belediye Başkan Bozdağ araçların uzun yıllar ilçeye hizmet edeceğini belirterek hayırlı uğurlu olmasını diledi. Pazarcık belediyesine yeni araçlar kazandırılmaya devam edecektir.

” Yeni araçlarımız hizmete giriyor. İnşallah kazasız belasız hizmetler verir. Araçlarımızla birlikte makine parkurumuzu da genişlettik. İlçemizde uzun yıllar hizmet verecek araçlar, çalışmalarımızda bize kolaylık sağlayacak. Bu bir ekip işidir, vatandaşlarımıza güzel hizmetler sunacağız. Hayırlı, uğurlu olsun.”dedi.

Vatandaşlarımıza daha iyi hizmet götürmek amacıyla ihtiyaç duyan her birimimizin kullanabilmesi için 2016 model Ford Transit Tourneo Courier model aracı tamamen kendi bütçemizle envanterimize kattık Allah hayırlı eylesin” dedi.

 

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.