DOLAR 32,5038 % 0.08
EURO 34,7826 % -0.12
GRAM ALTIN 2.499,53 % 0,61
ÇEYREK A. 4.086,73 % 0,61
BITCOIN 2.088.234 1.787
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 12°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Pazarcık Belediyesi sağlık alanında devir bir Anlaşmaya İmza Attı

Son Güncelleme :

29 Ocak 2016 - 7:35

/ kez okundu.
Pazarcık Belediyesi sağlık alanında devir bir Anlaşmaya İmza Attı
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş’ın Pazarcık Belediyesi sağlık alanın yürüttüğü örnek projelerden biri olan ve Sağlık Hizmetleriyle binlerce aileye sağlık hizmeti vermeye devam ediyor.

Protokol kapsamında Medical Park Gaziantep Hastanesi Genel Koordinatörü Hayrullah Kubba ve çalışma arkadaşları ile Pazarcık’ta yemekte Başkan Bozdağ ile bir araya gelerek Pazarcık İlçesindeki vatandaşlar Medical Park Gaziantep Hastanesi’nin sunduğu sağlık hizmetlerinden indirimli olarak faydalanabilecekler.

Düzenlenen Öğle yemeği organizasyonu ile bir araya gelen Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ Medical Park Gaziantep Hastanesi Genel Koordinatörü Hayrullah Kubba ve çalışma arkadaşları hastane ile ilgili olarak merak ettikleri konularda sorular yönelttiler. Sohbet ortamında gerçekleşen Yemeğin ardından protokol imzalandı.

Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ Medical Park Gaziantep Hastanesi’nin sunduğu kaliteli sağlık hizmetlerinden Pazarcıklı Hemşehrilerimiz indirimli olarak faydalanabilmeleri için bu protokolü imzalamış bulunmaktayız. Sağlık sektörünün önemli kuruluşlarından Medical Park Gaziantep Hastanesi ile imzaladığımız indirimli sağlık anlaşmasından dolayı mutluluk duymaktayız.  Başkan Bozdağ son olarak konuşmasında hemşherilerimize özel %20 oranında indirim sağlayan sözleşmemizin bitimine kısa bir süre kala anlaşmamızı %25 indirim olacak şekil de bir yıl daha uzattık. Artık Pazarcık’lı hemşehrilerimiz Gaziantep Medical Park Hastanesi’ne gittiklerinde işlemlerini %25 indirimli olarak yapacaklar Bu anlamda protokolün imzalanmasında Genel Müdür Hayrullah Kubba başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Protokol imza töreninde hastanenin verdiği sağlık hizmetleri hakkında bilgiler veren Medical Park Gaziantep Hastanesi Genel Müdürü Hayrullah Kuba ise; “ Hastane olarak kaliteli sağlık anlayışımızdan ödün vermeden, Gaziantep ‘te Kahramanmaraş’ta ve bölgemize sağlık hizmeti sunmaya devam ediyoruz. Gerçekleştirmiş olduğumuz sağlık anlaşmaları çerçevesinde de hizmetlerimizi daha geniş kitlelere sunmayı hedefliyoruz. Yapmış olduğumuz kurumsal sağlık hizmet anlaşmalarına her geçen gün bir yenisini eklemeyi amaçlamaktayız. Bu anlamda Pazarcık Belediyesi Pazarcık Halkı ile çalışmaktan son derece memnunuz hastanemizin sunmuş olduğu sağlık hizmetlerinden indirimli olarak faydalanabilmeleri için bir araya gelmiş bulunmaktayız. Bu anlaşmanın her iki taraf içinde tekrardan hayırlı olmasını diliyorum

 

 

 

 

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.