DOLAR 32,4134 % 0.17
EURO 35,0097 % -0.26
GRAM ALTIN 2.324,34 % 0,17
ÇEYREK A. 3.800,29 % 0,17
BITCOIN 2.295.388 1.624
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

PATLAMADA OĞLUYLA BİRLİKTE ŞEHİT OLDU

Son Güncelleme :

16 Ağustos 2016 - 6:53

/ kez okundu.
PATLAMADA OĞLUYLA BİRLİKTE ŞEHİT OLDU
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

DİYARBAKIR’ın Çınar İlçesi’nde, PKK’lı teröristlerin bomba yüklü araçla düzenlediği saldırıda hayatını kaybeden 5 yaşındaki oğlu Hüseyin Utku ile birlikte şehit olan polis memuru 35 yaşındaki Ahmet Gülbahar’ın acı haberi, memleketi Kahramanmaraş’ın Afşin İlçesi’nde yaşayan ailesini yasa boğdu.

DİYARBAKIR’ın Çınar İlçesi’nde, PKK’lı teröristlerin bomba yüklü araçla düzenlediği saldırıda hayatını kaybeden 5 yaşındaki oğlu Hüseyin Utku ile birlikte şehit olan polismemuru 35 yaşındaki Ahmet Gülbahar’ın acı haberi, memleketi Kahramanmaraş’ın Afşinİlçesi’nde yaşayan ailesini yasa boğdu. Konya’ya tayini çıkan Gülbahar’ın, evini taşımak için son kez gittiği Diyarbakır’da, arkadaşlarıyla vedalaşırken saldırıda şehit olduğu belirtildi.

Çınar İlçesi yakınlarındaki Şehit Emniyet Amiri Murat Uçar Bölge Trafik Denetleme İstasyonu Amirliği’ne PKK’lı teröristlerin bomba yüklü araçla düzenlediği saldırıda  polismemuru Ahmet Gülbahar şehit oldu, oğlu Hüseyin Utku ise yaşamını yitirdi. Baba oğulun acı haberi, memleketi Kahramanmaraş’ın Afşin İlçesi’ndeki baba evine ulaştı. AfşinKaymakamı Ali Edip Budan, Afşin Başkanı Mehmet Fatih Güven ve Afşin Emniyet Müdür Vekili Bahadır Taphasan, oğlu ve torununun acı haberini Şadiye Gülbahar’a verdi. Fenlaşan anne Şadiye Gülbahar’a, hazır bekleyen sağlık ekipleri müdahale etti. Babası Hüseyin Gülbahar’ın geçen yıl yaşamını yitirdiği belirtilen Ahmet Gülbahar’ın 3’ü kız, 5 kardeşin ikinci büyüğü olduğu belirtildi.

ARKADAŞLARIYLA VEDALAŞIRKEN OĞLU İLE ŞEHİT OLDU

Konya’ya tayini çıkan Gülbahar’ın, eşi Betül ile 1 buçuk yaşındaki kızı Reyyan’ı Afşin’de bırakıp, kayınpederi İbrahim Demir, kayınvalidesi Gülden Demir ve oğlu Hüseyin Utku ile birlikte eşyalarını toplamak için Diyarbakır’a gittiği belirtildi. Şehit polis Gülbahar’ın, eşyaları topladıktan sonra oğlu Hüseyin Utku ile mesai arkadaşlarıyla vedalaşmak için son kez gittiği görev yerinde PKK’lıların bombalı araçla düzenlediği saldırıda şehit olduğu ifade edildi.

Şehit polis memuru Ahmet Gülbahar ve ve oğlu Hüseyin Utku’nun cenazeleri, yarınAfşin’de düzenlenecek törenle toprağa verilecek.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.