DOLAR 32,3862 % 0.19
EURO 35,1055 % -0.02
GRAM ALTIN 2.326,14 % 0,25
ÇEYREK A. 3.803,23 % 0,25
BITCOIN 2.288.933 0.077
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 20°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Pakdil İçin Mevlit Okutuldu

Son Güncelleme :

25 Ekim 2019 - 13:59

/ kez okundu.
Pakdil İçin Mevlit Okutuldu
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraşlı Yazar Nuri Pakdil için Ulu Cami’de gerçekleştirilen Mevlit programına yüzlerce vatandaş katıldı. Kahramanmaraşlılar Pakdil için dualar etti.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, geçtiğimiz hafta vefat eden fikir insanı Yazar Nuri Pakdil için Mevlit programı düzenledi. Cuma Namazı öncesi Ulu Cami’de gerçekleştirilen programa Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’ün yanı sıra AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, Vali Vahdettin Özkan, Milletvekilleri Habibe Öcal, İmran Kılıç, Ahmet Özdemir, AK Parti İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, ilçe belediye başkanları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Mekanı Cennet Olsun

Ulu Cami’de gerçekleştirilen programda Kahramanmaraşlı Yazar Nuri Pakdil ruhuna dualar edildi. Daha sonra kılınan Cuma namazının ardından katılımcılara ikramda bulunuldu. Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, “Hemşerimiz, şehrimizin yetiştirdiği önemli isimlerden olan Nuri Pakdil ağabeyi rahmetle anıyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak bugün Mevlid-i şerif okuttuk. Mekanı cennet olsun” ifadelerini kullandı.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.