DOLAR 32,3256 % 0.22
EURO 35,1131 % -0.07
GRAM ALTIN 2.300,19 % 0,99
ÇEYREK A. 3.760,81 % 0,99
BITCOIN 2.305.512 1.775
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 18°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Öztunç;“Maraş’ta Bazılarını Sokağa Çıkamaz Hale Getiririm”

Son Güncelleme :

10 Mart 2016 - 17:10

/ kez okundu.
Öztunç;“Maraş’ta Bazılarını Sokağa Çıkamaz Hale Getiririm”
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Öztunç ;“Eğer benim canımı sıkarlarsa Maraş’ta bazılarını sokağa çıkamaz hale getiririm. Bu bir tehdit değil bir uyarıdır bu da böyle bilinsin”dedi.
Ak Parti Kahramanmaraş il Başkanı Av. Ahmet Özdemir’e uyarılarda bulunan Öztunç; “ İl başkanı Ahmet Özdemir, muhtarlarımıza bir mesaj attı. O mesaj bizde de var. Mesajda muhtarlara, gidin Kemal Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusunda bulunun diyor. Genel başkanımız Kılıçdaroğlu’nun kurultay konuşmasında Sayın Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’a hakaret ettiği gerekçesiyle, Cumhuriyet savcılığına şikayet edilmesi için bağlı bulunduğunuz il ve ilçe başkanlığından şikayet dilekçelerini acilen temin edebilirsiniz diyor. Teşkilat mensuplarına ve aynı zamanda muhtarlara da bu mesaj gönderiliyor. Muhtarları siyasi çıkarlarınıza alet etmeyin. Genel başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusunda bulunacaksanız, varsa cesaretiniz kendiniz bulununuz. Ortalıkta bir sürü kasetler dolaşıyor, benim ağzımı açtırmayın” ifadelerini kullandı.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.