DOLAR 32,3326 % 0.25
EURO 35,0475 % -0.23
GRAM ALTIN 2.285,03 % 0,33
ÇEYREK A. 3.736,02 % 0,33
BITCOIN 2.292.306 1.136
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 14°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

ÖZTUNÇ SEÇİM ÇALIŞMALARINA DEVAM ETTİ

Son Güncelleme :

06 Haziran 2018 - 7:47

/ kez okundu.
ÖZTUNÇ SEÇİM ÇALIŞMALARINA DEVAM ETTİ
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Parti Meclisi Üyesi ve aynı zamanda Kahramanmaraş 1. Sıra Milletvekili Adayı Ali Öztunç, gecesini gündüzüne katıp mahalleleri, sokakları, kahveleri, köyleri karış karış gezerek partisinin sesini seçmenlere iletmeye devam ediyor.

Enerjisi hiç bitmeyen CHP’nin ‘Atom Karınca’ lakaplı gülen yüzü Öztunç’un bugünkü çalışma adresi Kahramanmaraş’ın Andırın ilçesi oldu.

İlk olarak Andırın İlçe Örgütü’ne gelen Öztunç, sonrasında Andırın esnafını ziyaret ederek hayırlı işler diledi.

“MİLLETİMİZ DEMOKRASİDEN YANA TAVIR GÖSTERECEK”

CHP iktidarının artık bir ihtiyaç haline geldiğini gittiği yerlerde sık sık vurgulayan Öztunç, “Ülkemizin huzuru için, barış için, refah içinde bir gelecek inşası için, adalet için 24 Haziran’da milletimiz demokrasiden yana tavır göstererek CHP’yi iktidara taşıyacak iradeyi ortaya koyacaktır” dedi.

“FARKIM ÇALIŞKANLIĞIM OLACAK”

Esnaf ve çarşı ziyaretleri sonrası Geben, Akifiye ve Çokak mahallelerine geçerek yurttaşlarla bir araya gelen Öztunç’a ilgi yüksek oldu. Bütün gücü elinde bulunduran iktidar partisine sitem eden Öztunç, “Kahramanmaraş ve Andırın geçmiş seçimlerde AKP’ye oy verdi. İktidar mevcut 8 vekil koltuğunun 7’sini aldı. Kalan bir koltuk da küçük ortak MHP’ye gitti. Biz geçen seçimlerden bugüne kadar geçen süreçte ilimizde aldığı oyun karşılığında vatandaşa hizmet sunan kimseyi ortalarda göremedik. Hiç kimse göremedi. Kahramanmaraşlının hizmet talebiyle Ankara’ya TBMM’ye yolladığı bu isimler maaşlarını alıp sadece ellerini kaldırıp indirmekle yetindiler. Maalesef tembel milletvekilliği yaptılar. Şunu çok net söylüyorum; benim farkım çalışkanlığım olacak! Çalışkan bir milletvekili olacağım ve halkın içerisinde bu iş nasıl yapılır hepsine göstereceğim. Biz nasıl yıllardır Kahramanmaraşlıyla el ele isek yine öyle olacak. Seçimden seçime adresimiz Kahramanmaraş olmayacak. Derdimiz oy alıp bir daha buralara uğramamak değil, derdimiz top yekûn Kahramanmaraş. Kahramanmaraş’ın sorunu neyse benim de derdim tasam odur. Tüm sorunlarımızı gündeme taşımak, takipçisi olmak, çözümü neyse gece gündüz fark etmeksizin gerekeni yapmak benim asli görevimdir” ifadelerini kullandı.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.