DOLAR 32,5426 % -0.04
EURO 35,0392 % 0.44
GRAM ALTIN 2.436,60 % 0,55
ÇEYREK A. 3.983,84 % 0,55
BITCOIN 63.504,71 -4.431
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 30°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

ÖZTUNÇ ROZETLİ VEKİLERDEN DAHA ÇOK HİZMET EDECEĞİM

Son Güncelleme :

11 Kasım 2015 - 9:16

/ kez okundu.
ÖZTUNÇ ROZETLİ VEKİLERDEN DAHA ÇOK HİZMET EDECEĞİM
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

CHP Kahramanmaraş Milletvekili adayı Ali Öztunç, Kendisini Kahramanmaraş Milletvekili olarak Gördüğünürozetli milletvekillerinden daha çok halkın Arasında Olacağını ve Kahramanmaraş’a hizmet edeceğini İfade etti.

CHP Kontenjanından RTÜK Üyesi olarak Seçilen Ali Öztunç CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Özel daveti Üzerine Memleketi Kahramanmaraş’tan birinci sıra Milletvekili adayı gösterilmişti Seçim süreci boyunca büyük çaba gösteren ÖztunçCHP’nin oyunu 7 Haziran seçimlerine göre yüzde 20 oyunu arttırdı.

Milletvekilliği Adaylığı Açıklandığı gününden İtibaren Kahramanmaraş’ta sabah saat 7’den, gece 1’e kadar  seçim Çalışması  yapan Öztunç  37 bin kilometre yol yaptı bu zamana kadar Kahramanmaraş’ta Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekilli adayları  dahil olmak üzere Hiçbir siyasi Partilerin Milletvekili adayları Öztunç gibi yoğun Bir Çalışma sergileyemedi   518 köy ziyareti yaparak, bazı yerlere 2-3 kez giden Öztunç , 100’ün üzerinde ev ve site toplantısı gerçekleştirdi. Her ilçeye en az 4 kez, bazı ilçelere 5-6 kez giderek ziyaret yaptı.

İlk Gününden İtibaren yoğun bir Çalışma yapan Öztunç yaptığı Açıklamada Cumhuriyet Halk Partisin Kahramanmaraş’ta 7 Haziran’daki oyu 50-51 bin civarındaydı, biz 60 bin 500 civarında oy aldık. Yüzde 20’ye yakın bir oy artışı yapmışız” dedi.

Geldiğimden beri hep yumuşak, ılımlı bir siyaset izledim. Kimseye laf etmedim. İlk kez söylüyorum ve son kez söyleyeceğim; ben hayatım boyunca hep ılımlı ve olumlu bir insan oldum. Gazetecilik mesleğini yaparken de olumlu ve ılımlıydım, RTÜK üyeliği yaparken de öyleydim, siyaset yaparken de öyleyim. Ama canım yanıyor arkadaşlar, canım yanıyor. Hakkım çalınıyor. Koca bir partinin hakkı çalındı. Seçim kurulu açmıyor, okumuyor bile; ret. Yazıklar olsun Süreç sona erdi.

BEN ROZETLİ MİLLETVEKİLERİNDEN DAHA İYİ HİZMET EDECEĞİM

Değerli Kahramanmaraşlı hemşerilerim seçim sonuçlarına ilişkin YSK’ya itirazım bugün reddedildi. Süreç maalesef sonlandı. Aldığımız 60 bin oy bizim onurumuzdur. Ben kendimi Kahramanmaraş milletvekili olarak görüyorum. Tek eksiğim rozet ve mazbata. Gecemi gündüzüme katarak Kahramanmaraş’ımıza hizmet etmek benim boynumun borcudur. Herkes görecek ki rozetli bir milletvekilinden çok halkımın Arasında Olacağım ve hizmet edeceğim. Tekrar bana oy veren vermeyen tüm hemşerilerime teşekkür ediyor saygılarımı sunuyorum.

 

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.