DOLAR 32,5038 % 0.08
EURO 34,7826 % -0.12
GRAM ALTIN 2.499,53 % 0,61
ÇEYREK A. 4.086,73 % 0,61
BITCOIN 2.104.658 1.731
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 12°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Öztunç Mitinge Katılanlara Teşekkür Etti

Son Güncelleme :

28 Ekim 2015 - 11:42

/ kez okundu.
Öztunç Mitinge Katılanlara Teşekkür Etti
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

CHP Genel  Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Kahramanmaraş’ın Elbistan ,Andırın ve Pazarcık İlçelerinde  gerçekleştirilen miting,  Kahramanmaraş’tan CHP’nin 2 Milletvekili Göndereceğin İşaretini Gösterdi.

 

Cumhuriyet Halk Partisi Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Ali öztunç  ” miting alanına akın eden ve miting alanını terk etmeyen, işçi, köylü, emekli, erkek,kadın, genç,ihtiyar, binlerce insanımızın heyecan ve coşkusu açıkça göstermiştir ki halkımızın CHP’ye hasreti var Bizleri Kahramanmaraş’tan Temsil etmek Üzere Meclise Millettekileri gönderecek dedi

Teşekkür 1 Teşekkür 2 teşekkür 3 teşekkür 4

 

CHP Kahramanmaraş Milletvekili adayı Ali Öztunç CHP Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun Elbistan, Andırın ve Pazarcık İlçelerinde yapmış Olduğu miting en kitlesel, en coşkulu, heyecanlı bir miting olduğunu belirten Öztunç  şu görüşlere yer verdi:  ” miting alanına akan ve miting alanını Yağmurlara Rağmen  terk etmeyen, işçi, köylü, emekli, erkek, kadın, genç, ihtiyar, esnaf, sanatkar işleri nedeni ile aramızda olmayan vatandaşlara teşekkür ediyorum Gönülleri bizimle Miting alanlarında binlerce insanımızın heyecan ve coşkusu açıkça göstermiştir ki halkımız Kahramanmaraş’ta bizleri sahiplenmiş bu durum gerçekten Bizleri Mutlu etti vatandaşların CHP’ye hasreti var. Türkiye’nin CHP’ye hasreti var. Genel Başkanımız Kılıçdaroğlu’nun Mitinglere gecikmesine rağmen, halkımız bizimleydi ben hepsine sonsuz Teşekkür ediyorum.

 

Mitinge katılanlara, miting güvenliğini sağlayan Güvenlik Güçlerine, mitingin görkemli geçmesi için çalışan İl Başkanımıza İlçe Başkanlarımıza, Örgütlerimize Milletvekili adaylarına,  Belediye Başkanına Eski Belediye Başkanlarına  Halkımıza  teşekkür ediyorum.

 

 

Öte yandan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da mitingdeki tablodan memnun olduğu,  Kahramanmaraş’tan ayrılırken, İl Başkanı Esat Şengül ve CHP Milletvekili adayı Ali Öztunç’u şahsında örgütü kutladı. CHP’liler, görkemli mitingin de moraliyle,  1 Kasım Seçimleri için Tüm Örgüt temposunu arttırdı.

 

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.