DOLAR 32,3326 % 0.25
EURO 35,0475 % -0.23
GRAM ALTIN 2.285,03 % 0,33
ÇEYREK A. 3.736,02 % 0,33
BITCOIN 2.292.306 1.136
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 14°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Öztunç Harekete Geçti

Son Güncelleme :

23 Nisan 2019 - 13:38

/ kez okundu.
Öztunç Harekete Geçti
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Bakan ‘Torpilsiz İşe Alım’ Sözünü Tutmadı, Öztunç Harekete Geçti!

Öztunç’tan Pakdemirli’ye; “Madem ‘Torpilsiz’ Personel Alınacak, Yazılı ve Mülakat Neden?”

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’nin “Torpil olmadan KPSS puanına göre alım yapacağız” sözleriyle duyurduğu bakanlığa çalışan alımlarının, Orman Genel Müdürlüğü’nün duyuru sayfasındaki koşullarla çelişerek “Yazılı ve sözlü mülakat” elemelerinin de gerçekleştirileceği haberine, Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Parti Meclisi Üyesi ve Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç’tan sert tepki geldi.

Türkiye’de işsizlik oranlarının çok yüksek olduğu ve devamlılığı olan bir işe girmenin bir hayli zor olduğu bu günlerde, Bakan Pakdemirli’nin vermiş olduğu ‘torpilsiz işe alım’ sözüne rağmen uygulamada şüphe yaratan yöntemlerle çalışan seçilmesi, bir umut bekleyen binlerce vatandaşı büyük hayal kırıklığına uğrattı.

Pakdemirli’nin verdiği sözün peşine düşen ve hakkaniyetle alımlarım yapılmasını savunan CHP’li Ali Öztunç, TBMM Başkanlığı’na verdiği soru önergesiyle konuyu Bakanın masasına taşıyarak kamu adına sorularına cevap istedi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.