DOLAR 32,3724 % 0.16
EURO 34,9785 % -0.32
GRAM ALTIN 2.325,56 % 0,22
ÇEYREK A. 3.802,30 % 0,22
BITCOIN 2.277.631 0.436
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 13°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

ÖZKAN’IN ENGELLİLER GÜNÜ MESAJI

Son Güncelleme :

03 Aralık 2018 - 6:21

/ kez okundu.
ÖZKAN’IN ENGELLİLER GÜNÜ MESAJI
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

3 Aralık Dünya Engelliler Günü, engelli bireylere yönelik toplumsal bilinç ve farkındalığın arttırılması açısından anlamlı bir tarihtir.

Engelli vatandaşlarımızın toplumsal yaşama katılımlarını kolaylaştırmak, desteklemek, karşılaşabilecekleri tüm engelleri ortadan kaldırmak aynı zamanda onlara hak ettikleri sevgi ve saygıyı göstermek hepimizin sosyal sorumluluğudur.

Engellilerimizin toplumsal hayatta varlık göstermeleri ve kendilerine yer bulmaları şüphesiz tüm toplumu zenginleştirecek ve güçlendirecektir. Devletimizde sosyal devlet anlayışıyla tüm imkânlarını bu manada seferber etmektedir.

Bu duygularla; her an hepimizin birer engelli adayı olabileceğimizi unutmadan, herkesi engelli vatandaşlarımızla birlikte yaşamayı öğrenmeye davet ediyor, onlara sağlıklı, mutlu ve huzur dolu bir hayat diliyorum.

Vahdettin ÖZKAN

Kahramanmaraş Valisi

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.