DOLAR 32,3466 % 0.29
EURO 35,1311 % -0.02
GRAM ALTIN 2.310,97 % 1,47
ÇEYREK A. 3.778,44 % 1,47
BITCOIN 2.297.148 2.794
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 13°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Özkan Muslu Ak Parti’den Aday Adaylığını Açıkladı

Son Güncelleme :

12 Kasım 2018 - 15:27

/ kez okundu.
Özkan Muslu Ak Parti’den Aday Adaylığını Açıkladı
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Av. Özkan Muslu, Ak Parti’den Türkoğlu Belediye Başkan aday adaylığını açıkladı.

Ak Parti Türkoğlu ilçe başkanlığında düzenlenen programla resmi başvurusunu yapan Muslu, Türkoğlu’nu bir bütün halinde yönetmeye talip olduğunu söyledi.

“Sosyal belediyeciliği ön plana çıkartacağız”

Aday göstermeleri takdirde ilçedeki her vatandaşı etkileyen projelere imza atacaklarına dikkat çekken Muslu, “Ülkemizin içte ve dışta çok önemli sorunlarla mücadele ettiği bir dönemde; mahalli idareler seçim sürecine girmiş bulunmaktayız. Bizler bir davanın, bir idealin ve bir sevdanın temsilcileriyiz.   Temsilcisi olduğumuz bu dava,  özelde ilçemizin ve şehrimizin, genelde ise ülkemizin, İslam aleminin ve tüm insanlığın derdiyle dertlenme görevini bizlere yüklemektedir. Son dönemde yaşadığımız bazı olaylarda da görüldüğü üzere; toplum olarak bir kırılma yaşamaktayız. Ne yazık ki gençlerimiz ellerimizin arasından kayıp gitmekte, yaşanan olumsuzluklar toplumumuzun her kesimine zarar vermektedir. Bu durum, başkan adayları olarak bizlerin sorumluluklarını daha da arttırmaktadır. Bu nedenle, ilçemizin imar ve ihya sorunlarının yanında; eğitim, sosyal hizmetler ve toplumun inşasına yönelik sorunlar da çalışmalarımızın temelini oluşturacaktır.”dedi.

“Her alanda hizmet eden belediye olacağız”

Toplumsal sorunlara öncelik vereceklerini kaydeden Özkan Muslu konuşmasını şöyle sürdürdü, “İlçenin toplumsal sorunlarına öncelik verip, çözümü noktasında üzerimize düşen vazifeleri yerine getirmenin gayreti içerisinde olacağız. İlçemizin refah düzeyini daha da arttırmak adına sanayi, tarım, imar, eğitim ve sosyal hizmet alanlarında topyekun bir çalışma başlatacağız. Toplumun her kesimini kucaklayacak bir yönetim anlayışı sergileyeceğiz. Hizmetimizin odağında insanımız olacak ve halkımızın istemediği hiçbir projenin altına imza atmayacağız. Çıktığımız bu kutlu yolda, aday adayı olan arkadaşlarıma başarılar diliyorum. İlçemize bugüne kadar hizmet eden tüm belediye başkanlarımıza da şükranlarımı sunuyorum. Halkımızla bir ve beraber olmaya, gönüller yapmaya geliyoruz.  Hükmetmek için değil hizmet etmek için Türkoğlu belediye başkanlığı görevine talibiz.”

 

 

 

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.