DOLAR 32,3767 % 0.16
EURO 35,0559 % -0.16
GRAM ALTIN 2.325,03 % 0,20
ÇEYREK A. 3.801,43 % 0,20
BITCOIN 2.281.184 0.006
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 20°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Özel Sular Vatan Hastanesi Çalışanları Kan Bağışında Bulundu

Son Güncelleme :

13 Kasım 2017 - 7:31

/ kez okundu.
Özel Sular Vatan Hastanesi Çalışanları Kan Bağışında Bulundu
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Özel Sular Vatan Hastanesi çalışanları, kan bağışı farkındalığını artırmak ve kan bulmakta güçlük çeken hastalara yardımcı olabilmek için kan bağışında bulundu.

Hastane yönetiminden Hastane bahçesinde gerçekleştirilen etkinlikte, toplumda kan bağışında bulunmanın önemine dikkat çekmek için Kızılay Kan Merkezi ile birlikte böyle bir etkinlik düzenledikleri belirtildi.
Her sağlıklı bireyin kan vermesi gerektiğine dikkat çekildi “Ülkemizin bulunduğu durumları göz önünde bulundurulduğunda hastane olarak üzerimize düşen görevde bizimde katkımız olsun diye kan bağışı yaptık. Kan ihtiyacının yoğun olduğu bu dönemde bizde hastalarımıza şifa olmak istedik. 1 ünite kan bağışı yaparak 3 kişinin hayatını kurtarmak için kan bağışında bulunduk. Özel Sular Vatan hastanesi ve Türk Kızılay’ı Kahramanmaraş kan bağış merkezi olarak vatanımıza ve milletimize faydalı olmaktan gurur duyuyor ve hastanemiz olarak önem veriyoruz.”

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.