DOLAR 32,3824 % 0.18
EURO 35,0243 % -0.2
GRAM ALTIN 2.326,04 % 0,24
ÇEYREK A. 3.803,08 % 0,24
BITCOIN 2.267.758 -1.08
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 17°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

ÖZDEMİR GÖREVİ DEBGİCİ’YE DEVRETTİ

Son Güncelleme :

27 Şubat 2018 - 9:50

/ kez okundu.
ÖZDEMİR GÖREVİ DEBGİCİ’YE DEVRETTİ
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

ÖZDEMİR GÖREVİ DEBGİCİ’YE DEVRETTİ

24 Şubat’ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ında katılımı ile gerçekleşen 6. Olağan AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanlığı kongresinde tek aday’la göreve seçilen Ömer Oruç Bilal Debgici AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanlık görevini Ahmet Özdemir’den devraldı.

Devir teslim töreninde bir konuşma yapan AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici şöyle konuştu; 24 Şubat 6. Olağan AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanlığı kongresini Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ında katılımları ile il kongremizi gerçekleştirdik.

Debgici; Kongrede emeği geçen tüm Ak Kadrolara ve basın mensuplarına çok teşekkür ediyorum. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ında belirttiği gibi Kahramanmaraş bir başka, bunu kongremizde bir kez daha gördük ben bunun için tüm Kahramanmaraş’lı halkımıza canı gönülden teşekkür ediyorum. Ak Parti genel merkezimiz ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın takdirleri ile 6. Olağan AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanlığı kongresinde bayrağı taşıma görevi bana verildi.

Görevi aldığı günden bugüne başarı ile yürüten ve üzerine çok şey koyan Ahmet Özdemir kardeşime çok teşekkür ediyorum bundan sonraki süreçte kendisinin tecrübelerinden faydalanmak için yine istişarelerde bulanacağız ben tekrardan Ahmet Özdemir başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyor başarılar diliyorum.

Devir teslim töreninde bir konuşma yapan Ahmet Özdemir şu şekilde konuştu; Bana bahşedilen bu kutlu görevi layıkı ile yerine getirdim. İnşallah bundan sonraki süreçte Ömer başkanımız’da daha iyi şekilde devam ettirecektir.

Özdemir; bizim görevimiz bize verilen talimatı yerine getirmek bundan sonra bize Ömer başkanımız talimat verecek onun verdiği talimatlar ile bu davaya nasıl katkı sağlayabilirsek onu sağlamaya devam edeceğiz. Ben kendisine teşekkür ediyorum hem bu güne kadar’ki arkadaşlığı hem’de bundan sonraki görevinde başarılar diliyorum. Biz ömer başkanın destekçisiyiz allahta kendisine yardımcı olsun inşallah dahada başarılı işlere imza atar ve ben şimdi görevi Ömer Oruç Bilal Debgici’ye devrediyorum.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.