DOLAR 32,5500 % 0.09
EURO 34,9160 % 0.67
GRAM ALTIN 2.433,87 % 0,04
ÇEYREK A. 3.979,37 % 0,04
BITCOIN 66.747,11 0.194
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 24°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Özdemir; Davasına Sahip Çıkacak İnsanlar Lazım

Son Güncelleme :

30 Aralık 2015 - 15:53

/ kez okundu.
Özdemir; Davasına Sahip Çıkacak İnsanlar Lazım
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ahmet Özdemir; “Yapılan işin her aşamasının kutsal olduğunu ve her başarıda bir kez daha onurlandıklarını kaydetti. Sorumluluğunun daha da arttığını, görevini en iyi şekilde yerine getirmek için var gücüyle çalışacağının altını çizen İl Başkanı Özdemir şöyle konuştu: “Siyaset  ,aristokrat bir kurum değil. Halkın beklentileriyle yaşayan ve halkın beklentilerini karşıladıkça beslenen bir kurum. Dolayısıyla arkadaşlarımız halkta karşılığı olan ve saygınlığı olan kişilerden oluşursa insanımızın bize olan beklentisi konusunda bize aracılık ederler. Bir talebi makul  bize ulaştırırlar bizde o beklentileri karşıladığımız zaman işte siyaset budur.” diyen İl Başkanı Özdemir “Bu tür arkadaşlarımızı bulacağız. Biz bu millete minnettarız. Onların kalbinde gönlünde yer almak için çabalayacağız” dedi.

Özgeçmişi hakkında bilgiler veren Özdemir, gelecek hedefleri hakkında açıklamalarda bulundu.   Kendisiyle beraber 7 kardeşi ola Özdemir’in ailesi eğitime oldukça önem veriyor. Çünkü kardeşlerin tamamı üniversite mezunu. Kendisi Avukat olan Özdemir, Diyarbakır Dicle Üniversitesin Hukuk Fakültesi mezunu. Aynı zamanda Kahramanmaraş Borasunda yönetim kurulu üyeliği yaptı. AK Parti Teşlilatlarında da neredeyse bütün başkanlarla çalıştığını belirten Özdemir sözlerine şöyle devam etti:.”

AK Parti’de yönetim kurulu üyeliği ve il başkan yardımcılığı yaptım ve bugün nihayetinde il başkanlığı görevini yürütmeye çalışıyorum. Bizim için değişiklik yenilenme bir enerjidir. Bu bana has edilmiş bir özellik değil. Buraya diğer kardeşlerimden biri gelseydi bura yine o enerjiyi bulurdu. Biz değişerek büyüyen bir partiyiz. Ama bunun bir sorumluluğu var. Bu enerjiyi çoşkuya dönüştürmek, o enerjiyi daha fazla ateşlemek gerekir. Kahramanmaraş’ın sadece teknik direktörü olmak bu benim için uygun bir tabir değil. Ama biz başta bakanımız sonra milletvekillerimiz sonra belediye başkanlarımız sonra ilçe teşkilatlarımız bunlarla birlikte biz Kahramanmaraş’ı biz birlikte yürüteceğiz. Ben bu kurulun istişareyi sağlayacak organıyım. Bun şehrin iyi yönetilmesi için birlikte hareket edeceğiz. Derdi davası olan maneviyatı olan, dürüst olan, beklentisi yüksek olan insanlarla çalışmayı planlıyorum. Bu insanları bulduğumda ve bu insanlarla çalıştığımda onlar benim davamı sırtlayıp götürecekler. Bu insanlarla çalışacağız. Bunlar stratejik hamleler değil. Bunlar ahlaki, dürüst, maneviyatı güçlü davasının sahibi insanları bulmak başka bir şey değil.

“BİZ BU MİLLETE MİNNETTARIZ”

Siyaset aristokrat bir kurum değil. Halkın beklentileriyle yaşayan ve halkın beklentilerini karşıladıkça beslenen bir kurum. Dolayısıyla arkadaşlarımız halka karşı saygınlığı olan insanlardan oluşursa insanımızın bize olan beklentisi konusunda bize aracılık ederler. Bir telbi makul şekilde bize ulaştırılar. Siyaset budur. İnsanların beklentisini makul ölçüde karşılamak. Karşılayamadığımızda niye karşılayamadığımızı yine makul ifadelerle ona anlatmak. Bunu sağlayan insanlarla çalışacağız. Arkasında çevresi olacak çevresinde saygınlığı olacak. Kahramanmaraş’ta böyle binlerce insan var. Biz bu millete minnettarız. AK Parti teşkilatı olarak zaten her seçimde elimizden geldiği kadar çalışıyoruz. Ama onların kalbinde yer edinirseniz karşılık bulursunuz.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.