DOLAR 32,5038 % 0.08
EURO 34,7826 % -0.12
GRAM ALTIN 2.499,53 % 0,61
ÇEYREK A. 4.086,73 % 0,61
BITCOIN 2.096.751 -0.701
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 19°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

ÖZDARENDELİ, RESMİ BAŞVURUSUNU YAPTI

Son Güncelleme :

03 Mayıs 2018 - 15:15

/ kez okundu.
ÖZDARENDELİ, RESMİ BAŞVURUSUNU YAPTI
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Op. Dr. Müjgan Özdarendeli, İYİ Parti Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adaylığı resmi başvurusunu Ankara Genel Merkezde yaptı.

ÖZDARENDELİ, MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLIĞI RESMİ BAŞVURUSUNU YAPTI

Dün İYİ Parti Kahramanmaraş İl Başkanlığı’nda düzenlediği geniş katılımlı toplantı ile milletvekili aday adayı olacağını açıklayan Op. Dr. Müjgan Özdarendeli, bu gün partisinin Ankara Genel Merkezinde resmi başvurusunu yaptı.

Yaptığı kısa açıklamasında, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Seçimlerinin ülkemiz için hayırlara vesile olmasını dileyen Özdarendeli; “Bu gün ülkeme hizmet için çıktığım milletvekili olma yolunda ilk adım olan aday adaylığı resmi başvurumu yaptım.

İnşallah bu seçimlerde Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’i Cumhurbaşkanı, partimizi de 1. parti yapacağımıza inancım tam, bunun için de özveriyle çalışacağım. İYİ Parti’nin neferleri olarak en büyük arzumuz, ileri demokrasi ile yönetilen hukukun üstün olduğu güçlü bir Türkiye inşaa etmek” dedi.

Özdarendeli, resmi başvurunun ardından Genel Merkezde bir dizi ziyaretlerde bulundu.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.