DOLAR 32,3245 % 0.21
EURO 35,1555 % 0.02
GRAM ALTIN 2.300,19 % 0,99
ÇEYREK A. 3.760,81 % 0,99
BITCOIN 2.288.589 -0.332
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 18°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

ÖZÇAM MARKET’DEN AŞURE ETKİNLİĞİ

Son Güncelleme :

09 Ekim 2017 - 6:48

/ kez okundu.
ÖZÇAM MARKET’DEN AŞURE ETKİNLİĞİ
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş’ın yerel marketler zinciri Özçam marketler tarafından Doğukent şubesinde aşure etkinliği düzenlendi. Muharrem ayı dolayısıyla gerçekleştirilen Aşure etkinliğinde okunan Kuran’ ı Kerim ve yapılan duaların ardından Özçam market önünde kurulan kazandan aşure ikramı yapıldı.

Etkinlikte Konuşan Özçam marketler zinciri yönetim kurulu başkanı Hasan Çam, muharrem ayının önemine değindi.

Çam; aşure geleneği asırlardır süregelen çok çeşitli medeniyetlerden etkileşerek bugünkü Anadolu Kültürü’nün geleneksel öğesi haline almıştır. Özünde insanlar arasında birlik beraberlik ve dayanışma ruhunu taşıyan çok özel gelenektir. Şu günlerde toplum olarak en fazla ihtiyacımız olan birliğimize, sevgi, saygı, hoşgörü temeli öğeleri içinde barındıran bu geleneğimizi sürdürmenin gayreti içindeyiz.  Dünyada barış ve dostluğun daim olduğu nice birlikte aşure tadında yıllar temenni ediyorum dedi.

Vatandaşlar ise Aşure ikram’ından dolayı Özçam marketlere memnuniyetlerini dile getirdiler.

       

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.