DOLAR 32,3812 % 0.18
EURO 34,9905 % -0.25
GRAM ALTIN 2.326,33 % 0,25
ÇEYREK A. 3.803,54 % 0,25
BITCOIN 2.268.211 -1.258
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 17°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

OTOPARK ÇALIŞMALARINA DEVAM

Son Güncelleme :

08 Eylül 2017 - 12:06

/ kez okundu.
OTOPARK ÇALIŞMALARINA DEVAM
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Pazarcık ilçesinde yıllardır otopark sorunun yaşanması üzere, geçtiğimiz günlerde yapımına başlanan 300 araç kapasiteli otopark çalışması tüm hızıyla devam ediyor.

Pazarcık Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından geçtiğimiz günlerde çevre düzenlenmesi ve duvar çalışmalarının tamamlanmasının ardından yeni yapılan otopark alanında sıcak asfalt çalışması da başladı.

Yaklaşık 300 araç kapasiteli otoparkın en kısa zamanda çalışmaların sora ereceği ve vatandaşların hizmetinde olacağını belirten Belediye Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, İlçe merkezinde otopark sorun’unun yaşanması üzerine Belediye Başkanımızın talimatı ile yaklaşık 300 araç kapasiteli otopark çalışmamızda son yaklaştıklarını belirtti.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ ise yaptığı açıklamada; “Yıllardır ilçemizde yaşanan otopark sorununu çözerek vatandaşlarımıza hizmet etmeye devam ediyoruz. İlçemizde yurt dışından gelen misafirlerimiz ve ilçemizde yaşayan vatandaşlarımızın araç yoğunluğundan dolayı otopark sorunun olduğunu biliyorduk. Bizde bunun üzerine harekete geçerek ilçemizde yaklaşık 300 araç kapasiteli otopark sorununu çözdük. Bugün itibari ile geçtiğimiz günlerde yapımına başladığımız otopark çalışmamızın, belediyemiz ekiplerimiz tarafından yapımında sona yaklaşıldı ve sıcak asfaltı dökülüyor. İnşallah en kısa zamanda otopark çalışmamızı bitirip vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız” dedi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.