DOLAR 32,5038 % 0.08
EURO 34,7826 % -0.12
GRAM ALTIN 2.499,53 % 0,61
ÇEYREK A. 4.086,73 % 0,61
BITCOIN 2.104.658 1.731
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 12°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Osmangazi Köprüsü Hayırlı olsun

Son Güncelleme :

30 Haziran 2016 - 15:13

/ kez okundu.
Osmangazi Köprüsü Hayırlı olsun
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Zabun, İstanbul-İzmir arasını 3,5 saate indiren Osmangazi köprüsünün açıldığını belirterek: “Hayal olan tüm projeler tek tek yapılıyor. Vatana millete hayırlı olsun. Başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere Hükümetimize ve emeği geçenlere teşekkür ediyoruz” dedi.

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü 39 aylık bir çalışma sonucunda hizmete açıldı. 252 metre kule yüksekliği, 36 metre tabliye genişliğine sahip, toplam 2 bin 682 metre olarak planlanan köprünün orta açıklığının bin 550 metre olacağı ve dünyanın en büyük orta açıklığa sahip dördüncü köprü olacağı açıklandı.

İzmit Körfez geçiş köprüsü olan Osmangazi Köprüsü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılmıyla hizmete açıldı. Osmangazi Köprüsü, dünyanın en büyük orta açıklıklı asma köprüleri arasında 4. sırada yer alıyor. Köprü, Gebze – İzmir Otoyolu Projesi dahilinde Marmara Denizi’nin doğusunda İzmit Körfezi’nin Dilovası Dil Burnu ile Altınova’nın Hersek Burnu arasında yapılan bir asma köprüdür.

Konu hakkında bir açıklama yapan Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Zabun “Türkiye artık kabına sığmayan, nitelikli üretim yapan bir ülke. Çevresindeki hiçbir gelişmeye duyarsız kalmayan ülke olan Türkiye artık mega projeleri hayata geçiriyor. Osmangazi köprüsü de bunlardan birisidir. Yapılan her proje bizi bir adım daha ileriye taşıyor. Ülkemize hayırlı olsun. Başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere Hükümetimize ve emeği geçenlere teşekkür ediyoruz” dedi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.