DOLAR 32,6077 % 0.38
EURO 34,7852 % 0.06
GRAM ALTIN 2.497,60 % 0,53
ÇEYREK A. 4.083,58 % 0,53
BITCOIN 2.049.722 1.445
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 16°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

ONLİNE ÖDEME SİSTEMİNE YOĞUN İLGİ

Son Güncelleme :

27 Ağustos 2015 - 8:48

/ kez okundu.
ONLİNE ÖDEME SİSTEMİNE YOĞUN İLGİ
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

KASKİ (Kahramanmaraş Su ve Kanalizasyon İdaresi )Genel Müdürlüğü engelli vatandaşlara yönelik başlattığı uygulamada su tarifesinde indirime gidiyor. Engelli durumunu belgeleyen vatandaşlar suyu yüzde 50 daha ucuz içiyor…

 

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Kahramanmaraş Su ve Kanalizasyon İdaresi(KASKİ) su faturalarının ödenmesinde Online Ödeme Sistemine yoğun ilgi olduğu belirtildi.

Konu ile ilgili olarak KASKİ’den yapılan açıklamada: “Kahramanmaraş Su ve Kanalizasyon İdaresi(KASKİ) tarafından tahakkuk edilen su faturalarının online olarak güvenli bir şekilde kredi kartı ile ödenebilmesine imkan tanıyan ve www.maraskaski.gov.tr web sitesi üzerinden hizmet veren KASKİ Online Ödeme sistemine vatandaşların ilgisi gün geçtikçe artıyor.

Ayrıca KASKİ Genel Müdürlüğümüzce tahakkuk edilen su faturalarını vatandaşlar  kurum veznelerinden, PTT Şube ve acentelerinden, anlaşmalı olunan Ziraat Bankası, Vakıflar Bankası, Halk Bankası, Yapı Kredi Bankası, Kuveyt Türk Bankası, Finans Bank ve Aktif Bankalarından otomatik ödeme talimatı vererek veya internet bankacılığı üzerinden yapabilir” denilerek bilgi verildi.

ENGELLİ VATANDAŞLARA İNDİRİM

Öte yandan KASKİ olarak engelli vatandaşlara yönelik hizmet verildiğini altı çizilen açıklamada: “KASKİ olarak engelli vatandaşlarımızın su faturalarında da indirin uyguluyoruz.

İndirimden faydalanmak isteyen engelli vatandaşlarımız;

İndirimli su tarifesinden faydalanmak için öncelikle engel oranı %40 ve daha fazla olması gerekiyor.

SGK’lı, Emekli ve herhangi bir yerden geliri olmayacak  ve bunları belgeleyecek.

Eğer 2022 sayılı kanun kapsamında 3 aylık maaşı alıyorsa yukarıdaki bilgilere gerek yok.

Maaş kartını ya da makbuzunu, engelli oranını belirten kimlik kartı vs. ile T.C. Kimlik Numarası ve kimliği ile başvurabilir” denildi.

 

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.