DOLAR 32,3256 % 0.22
EURO 35,1131 % -0.07
GRAM ALTIN 2.300,19 % 0,99
ÇEYREK A. 3.760,81 % 0,99
BITCOIN 2.305.512 1.775
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 18°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Onikişubat’dan amatör spor kulüplerine destek

Son Güncelleme :

04 Eylül 2015 - 15:48

/ kez okundu.
Onikişubat’dan amatör spor kulüplerine destek
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Merkez ilçe Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, “ her zaman sporsever gençlerimizin yanındayız” dedi. S
Onikişubat Belediyesi Kahramanmaraş’ta faaliyet gösteren 18 amatör spor kulübüne malzeme yardımına bulundu. Osman Sayın Spor Salonu’ndaki törene katılan Onikişubat’ın sporsever Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, eşofman, forma, tekmelik, ayakkabı, tozluk, eldiven, top krampon, mayo ve basket ayakkabılarını kapsayan malzemeleri kulüp idarecileri ve sporculara takdim etti.
Törende konuşan Başkan Mahçiçek, yeni sezonda tüm takımlara, futbolculara ve kulüp yöneticilerine başarılar dileyerek, “Onikişubat Belediyesi henüz yenir bir belediye. Bu yüzden sportif çalışmalar bakımından yeniyiz. Geçtiğimiz aylarda streetlball yani sokak basketbolu turnuvası, güreş turnuvası ve 7 tane okulumuzda hem aktivite hem eğlence havuzu kurduk. İlerleyen zamanlarda bu alanda faaliyetlerimizi artıracağız. Spor gönül işidir. Bizde spora gönül vermiş bir belediyeyiz” diye konuştu.
“Böyle gençlerle beraber olmak, gençlerin hizmetinde olmak bizler için onur vesilesi” diyen Mahçiçek, şöyle devam etti: Spor gönül işidir. Bu tür sportif faaliyetlere gönülden bağlı değilseniz çok fazla bir anlam ifade etmez. Ama bizim gibi bu tür sportif faaliyetlere gönül vermiş insanlar için bu bir hastalıktır emin olun. Bu hastalık sizin gibi gençlerin ve kulüplerin başarılarıyla tedavi edilecektir. Geçen senede kulüplerimizi destekledik, bu senede destekliyoruz. Elimizden geldiğince yanlarında olmaya da devam edeceğiz.
Mahçiçek malzemelerin dağıtılmasının ardından, sporculara nasihatlerde de bulunan Mahçiçek, tüm maçların fair-play ruhu içerisinde geçmesi gerektiğini söyledi. Programa, Onikişubat Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Ali Ünsal, , Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Yöneticileri ve diğer ilgililer katıldı.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.