DOLAR 32,5038 % 0.08
EURO 34,7826 % -0.12
GRAM ALTIN 2.499,53 % 0,61
ÇEYREK A. 4.086,73 % 0,61
BITCOIN 2.104.658 1.731
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 12°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

ONİKİŞUBAT’A KARDEŞ GELDİ

Son Güncelleme :

03 Kasım 2016 - 6:58

/ kez okundu.
ONİKİŞUBAT’A KARDEŞ GELDİ
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
  1. Amatör Kümede mücadele eden Onikişubatİdmanyurdu Kardeşini Niğde de buldu.

Kahramanmaraş Yerel Amatör Büyükler ligi 2. küme takımlarından Onikişubatİdmanyuırduspor kulübü Niğde’nin Bor ilçesi ÇukurkuyuBelediyespor kulübü ile kardeş takım oldu.

15 Temmuz Darbe girişiminde Darbeyi önleme adına ilk kurşunu sıkan ve Türkiye’nin gurur kaynağı olan Kahramanmaraşlı Şehit Astsubay Çavuş Ömer Halisdemir’in ailesinin yaşadığı Niğde Bor ilçesi Çukurkuyu kasabasında şehitlik mezarı bulunan Ömer Halisdemir’in şehitlik ziyareti sonucunda Ailesinin kasaba takımını canlandırma faaliyeti için bir takım girişimlerde bulunan Kahramanmaraş Büyükşehir Taraftarları Derneği ve Onikişubatİdmanyurdu spor kulübü yönetimi ÇukurkuyuBelediyespor’u canlandırarak lige katılımını sağladı. Niğde 2. Amatör Küme mücadele etmeye başlayanÇukurkuyuBelediyespor Kahramanmaraş 2. Amatör küme takımlarından Onikişubatİdmanyurduspor Kulübüne kardeş takım ilan edildi. Kendi aralarında protokol sözleşmesi yapan iki Kulübün Yöneticileri forma alış verişi ve hatıra fotoğrafı ile ölümsüzleştirildi. Onikişubatİdmanyurdu Spor Kulübü Başkanı İlker Yiyen ile ÇukurkuyuBelediyespor Kulübü Yöneticisi ve Aynı zamanda Başkan Adayı Türkiye de Yaşanılan Darbe girişimine karşı ilk kurşunu sıkan Kahraman şehit Ömer Halisdemir’inağabeyi Doğan Halisdemir günün anlam ve önemine binaen kardeş takım olmanın gururunu yaşadıklarını ifade ettiler.

“KARDEŞ OLMANIN GURURUNU YAŞIYORUZ”

Günün anlam ve önemine binaen Onikişubatİdmanyurdu Spor Kulübü Yöneticisi Dursun Özçelik, Kahramanmaraş’ın kurtuluşu olan 12 Şubat ismini taşıyan takımımız ile Türkiye’nin gururu olma hazzını duyduğumuz Şehidimiz Ömer Halisdemir’in ailesinin yaşadığı Beldenin takımı ÇukurkuyuBelediyespor ile Kulübümüz aralarında kardeş takım olmanın gururunu yaşadı. Kahraman memleketimize Kahramanca bir davranış sergilendi ve takımımız kardeşini buldu. İnşallah başarılı bir sezona imza atarız ve her iki kardeşte 1. Amatöre ardından da Bölgesel Amatör Lig (BAL)’a adını yazdırır. Hedefler her zaman olacak ve hedeflere ulaşmakta azimle gerçekleşecektir” dedi.

“ÖNCE FORMAMIZ ARDINDAN KARDEŞ TAKIMIMIZ OLDU”

ÇukurkuyuBelediyespor Kulübü Yöneticisi ve Aynı zamanda Başkan Adayı Türkiye de Yaşanılan Darbe girişimine karşı ilk kurşunu sıkan Kahraman şehit Ömer Halisdemir’in ağabeyi Doğan Halisdemir ise Kahramanmaraş’ın güzide amatör futbol takımlarından onikişubatİdmanyurdu spor Kulübü ile kardeş olmanın hazzını duyduğunu ifade ederek, Kendisini mutlu eden tarafın hemşehrilerinin kendilerine ve yaşadığı beldeye sahip çıkması olduğunu söyledi. Kendisinin ve Ailesinin yıllar önce Kahramanmaraş’ın Çağlayancerit ilçesinden Niğde’nin Bor ilçesi Çukurkuyu Beldesine yerleştiklerini ve burada bir spor faaliyeti olarak futbol takımı kurduklarını ifade eden Doğan Halisdemir, “Geçtiğimiz ay içerisinde şehit düşen kardeşim Ömer Halisdemir’in taziye ziyaretine gelen Kahramanmaraş Büyükşehir Taraftarları Derneğine ziyarette gelmişti. Bizde spor konusu olunca Takım kurduğumuzu ve bir takım ihtiyaçlar olduğunu ifade etmiştik. Sağ olsunlar onlarda taleplerimizi en kısa zamanda yerine getirerek malzemelerimiz getirdiler. Öncelikle Kahramanmaraş Halkına, Kahramanmaraşlı yöneticilere, mülki amirlerine, dernek başkanlarına ve iş adamlarına çok teşekkür ederim. Sağ olsunlar malzemelerimizi gönderdiler. Bizde inşallah kendi formamızla sahaya çıkacağız. Diğer yandan ise takımımıza birde kardeş takım kazandırdık. Kahramanmaraş’ın güzide bir takımı olan Onikişubatİdmanyurdu Spor Kulübü ile kardeş olduk. Zaten kardeştik, zaten hemşehriydik şimdi bunu resmiyete döktük. İnşallah bu kardeşliğimiz ömür boyu sürer biz Kahramanmaraş’a onlar Niğde’ye gelir, hedeflerimize kısa zamanda ulaşırız” ifadelerini kullandı. (İLKER YİYEN)

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.