DOLAR 32,4460 % 0.23
EURO 35,1514 % -0.06
GRAM ALTIN 2.324,83 % 0,19
ÇEYREK A. 3.801,09 % 0,19
BITCOIN 2.290.571 1.528
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 11°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Onikişubat,10 bin vatandaşı aynı sofrada buluşturdu

Son Güncelleme :

10 Haziran 2017 - 8:31

/ kez okundu.
Onikişubat,10 bin vatandaşı aynı sofrada buluşturdu
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Onikişubat Belediyesi, Batıpark Stadında düzenlediği iftar programında, yaklaşık 10 bin vatandaşı aynı sofrada buluşturdu.

BATIPARK’TA BİRLİK VE BERABERLİĞİN FOTOĞRAFI

Mağralı ve Serintepe Mahallesi sakinleri Batıpark Stadında muhteşem bir tablo oluşturdu. Kahramanmaraş’ın bugüne kadar gerçekleştirilen en büyük iftar organizasyonunda yaklaşık 10 bin vatandaş, yapılan dualara birlikte ‘Amin’ diyerek, iftar yaptı.

10/06/2017

Onikişubat Belediyesi, rahmet, bereket ve mağfiret ayı Ramazan-ı Şerif’te, unutulmayacak bir organizasyona imza attı. Mağralı ve Serintepe Mahallesi sakinleri, Batıpark Stadında birlikte dua edip, oruçlarını açtı. Stadın içerisinde yıldız şeklinde dizayn edilen masalarda yerlerini alan binlerce vatandaş, birlik ve beraberlik mesajının en güzelini sergileyip, muhteşem bir tablo oluşturdu.

İftar programında, doğup büyüdüğü semtin sakinleri ile yakından ilgilenen Başkan Mahçiçek, vatandaşlarla sohbet edip, bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi, şükran duygularını paylaştı. Programda vatandaşlara seslenen Başkan Mahçiçek, “Sizlerle birlikte olmak, kucaklaşmak ve bu güzel akşamı birlikte idrak etmek, tarif edilemez bir mutluluk” dedi.

“Bu atmosferi oluşturmayı, yaşamayı bize nasip eden Cenab-ı Hakka şükrediyorum” diyen Başkan Mahçiçek, şöyle devam etti:

“Böyle güzel insanlarla beraber, bu mutlulukları beraber yaşamayı şükürler olsun Rabbim bize nasip etti. Bu her türlü şeyin üzerinde bir mutluluk bu.. Rahmet ve mağfiret ayında sizlerle beraber olmak gerçekten çok güzel.. Onun için hoş geldiniz, safalar getirdiniz. Rabbim aile fertlerinizle beraber, sağlık ve mutluluk içerisinde daha nice rahmet aylarında, böyle mübarek gecelerde sizlerle buluşmayı bizlere nasip etsin. Allah sizleri var etsin. Allah sizlerle beraber olsun.”

Sözlerinde Türkiye’nin birlik ve beraberliğine de vurgu yapan Başkan Mahçiçek, “ Allah milletimizin birliğini, bütünlüğünü, beraberliğini bozmak isteyenlere de fırsat vermesin. Bu dünyanın en güzel ülkesinde yaşıyoruz. Ülkemiz, Türkiye’miz gerçekten de 63 ülkede 1,5 milyar Müslümanın umudu. Böyle bir ülke Türkiye.. Bu ülkenin huzurunu bozmak isteyenlere fırsat vermeyeceğiz. Bu güzellikleri beraber yaşayacağız. Birlik ve bütünlük içinde yaşayacağız. Yakın bir zamanda inşallah Kadir Gecesini idrak edeceğiz, Bayrama ulaşacağız. Ben hem Kadir

Gecenizi hem de Bayramınızı şimdiden tebrik ediyorum. Rabbim sağlık, sıhhat ve afiyet üzerine bir ömür nasip etsin” diyerek sözlerini tamamladı.

Onikişubat Kaymakamı Mustafa Çek, Dulkadiroğlu Kaymakamı Mehmet Türköz, AK Parti İl Başkanı Ahmet Özdemir, Onikişubat İlçe Başkanı Fırat Görgel, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Kemal Çay ve Onikişubat Kadın Kolları Başkanı Banu Pakdil’in de katıldığı program, Kur’an-ı Kerim tilaveti ve tasavvuf musikisi dinletileri ile devam ederken, vatandaşlar yapılan duaya ‘Amin’ diyerek birlikte iftar yaptı. İftara gelen ailenin çocukları ise oyun parkurları ve Hacivat-Karagöz etkinliklerinde keyif dolu bir akşam geçirdiler.

HAYIRSEVER İŞADAMLARINA PLAKET

Öte yandan programın yapılmasına katkı sunan kurum ve hayırsever işadamları da unutulmadı. Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO) Başkanı Serdar Zabun ve Başkan Yardımcısı Mehmet Akif Gölcü, hayırsever işadamı Kadir Kurtul ve Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü temsilcilerine günün anısına plaket takdim edildi. Plaketleri Onikişubat Kaymakamı Mustafa Çek, Dulkadiroğlu Kaymakamı Mehmet Türköz, AK Parti Onikişubat İlçe Başkanı Fırat Görgel ve Başkan Mahçiçek takdim etti.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.