DOLAR 32,3162 % 0.2
EURO 35,1419 % 0.02
GRAM ALTIN 2.292,73 % 0,67
ÇEYREK A. 3.748,61 % 0,67
BITCOIN 2.293.294 2.361
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 18°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Onikişubat’ ta Yerel Buluşmalar

Son Güncelleme :

06 Ocak 2018 - 14:42

/ kez okundu.
Onikişubat’ ta Yerel Buluşmalar
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Yerel yönetimler Başlanlığınca verilen 15 Aralık 2017- 31 Mart 2018 tarihleri arasında ki etkinlik talimatları üzerine “Yerel Buluşmalar” programı kapsamında, AK Parti Onikişubat İlçe Başkanlığınca Yamaçtepe ve Osmangazi mahalle temsilcilerine yönelik taleplerin dinlendiği, değerlendirme, bilgilendirme ve istişare toplantısı düzenlendi.

AK Parti Onikişubat İlçe Başkanlığınca düzenlenen toplantıya Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekilimiz Mehmet Uğur Dilipak, Ak Parti Kahramanmaraş İl Başkan Yardımcısı Fatih Işık, Ak Parti Onikişubat İlçe Başkanı Fırat Görgel, AK Parti Onikişubat Kadın Kolları Başkanı Banu Pakdil, Ak Parti Onikişubat Gençlik Kolları Başkanı Cemil Tuğrul Özdöşemeci Teşkilat üyeleri ve Mahalle temsilcileri katıldı.

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek şu ifadelere yer verdi;

“Cumhurbaşkanımızın her zaman dediği gibi, ‘Bizler millete efendi olmak için değil hizmetkâr olmak için buradayız.’ Hem belediye olarak hem de Ak Parti teşkilat olarak ilklere imza atıyoruz. Hizmete geldiğimiz günden bu yana yıllardır burada yapılmayan hizmetleri 3.5 Yılda yaparak halkımıza layık olmaya çalıştık. Teşkilat olarak uyumlu bir şekilde, bu memlekete hizmet etmeye çalışıyoruz. Mahalle temsilcileri olarak sizlere ise daha büyük görevler düşüyor.” dedi.

Başkan Mahçiçek, mahalle temsilcilerine teşekkür ederken Onikişubatı daha iyi yerlere taşımak için birlikte mücadele etmenin altını çizdi. 2014’den bu yana Onikişubat’ın büyük bir ivme kazandığını ifade eden Başkan Mahçiçek, daha iyi bir Onikişubat için çalışmalara son sürat devam edeceklerini açıkladı.

Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Uğur Dilipak mahalle temsilcieri ve vatandaşların taleplerini, sorunları ve istekleri dinledi. Ak Parti teşkilatı olarak taleplerin kazanıma dönüşmesi doğrultusunda hareket etmenin sorumluluğunu taşıdıklarını dile getirdi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.