DOLAR 32,3698 % 0.16
EURO 35,0493 % -0.16
GRAM ALTIN 2.324,87 % 0,19
ÇEYREK A. 3.801,16 % 0,19
BITCOIN 2.284.092 -0.679
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 18°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

ONİKİŞUBAT SEMT İFTARLARI MUHTEŞEM BAŞLADI

Son Güncelleme :

15 Haziran 2016 - 9:49

/ kez okundu.
ONİKİŞUBAT SEMT İFTARLARI MUHTEŞEM BAŞLADI
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Onikişubat Belediyesi semt iftarları, Hacı Bayram Veli İmam Hatip Ortaokulu’nda başladı. Muhteşem geçen programda, aynı sofra etrafında toplanan binlerce vatandaş, hep birlikte iftar yaptı.

Onikişubat Belediyesi’nin geleneksel Ramazan iftarlarının ilki, Gayberli, Barbaros, Malik Ejder ve Hacı Bayram Veli Mahallesi sakinlerinin katılımıyla gerçekleştirildi. Hacı Bayram Veli İmam Hatip Ortaokulu’ndaki program binlerce vatandaşı aynı sofra etrafında buluştururken, hep birlikte dualar edildi, iftarlar yapıldı.
Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Ramazan-ı Şerif’in manevi atmosferinde vatandaşlarla bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Program öncesinde vatandaşlarla kucaklaşıp, hasbihal eden Başkan Mahçiçek, “Onikişubat’ın, Kahramanmaraş’ın güzel insanları hepiniz hoş geldiniz, safalar getirdiniz” dedi.
Ramazan’ın insanlar arasındaki gönül bağlarını güçlendiren, sevgi, kardeşlik ve paylaşmak gibi güzel hasletleri artıran mübarek günler olduğuna vurgu yapan Mahçiçek, şöyle konuştu:
“Rabbimize şükürler olsun ki sizlere ve bizlere nefes verdi, ömür verdi, bu sene de Ramazan’da birlikte olmamızı sağladı. Allaha şükürler olsun. İnşallah bundan sonra da nice güzel Ramazanlarda sağlık ve mutluluk içerisinde beraber oluruz. Kardeşlerim, Ramazanın güzelliği işte burada. Şimdi sizlerle ekmeğimizi paylaşacağız, soframızı paylaşacağız. Bundan daha güzel bir şey var mı? Bugünkü berekette ikram sahibi olan ise Mehmet Akif Gölcü ve Duran Alkap beyefendiler. Ben hem Onikişubat Belediyemiz adına hem de sizler adına kendilerine teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonra da çocuklarımızla, aile fertlerimizle beraber sağlık ve mutluluk içerisinde tekrar beraber oluruz. Bu duayla hepinize katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Ramazanımız mübarek olsun.”
Başkan Mahçiçek, günün anısına ikram sahibi olan hayırsever işadamları Mehmet Akif Gölcü ve Duran Alkap’a plaket takdim etti.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.