DOLAR 32,5060 % 0.29
EURO 34,6453 % 0.42
GRAM ALTIN 2.481,97 % -0,05
ÇEYREK A. 4.058,03 % -0,05
BITCOIN 2.076.780 -5.478
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 26°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

ONİKİŞUBAT BELEDİYESİ ÇALINMADIK KAPI BIRAKMADI

Son Güncelleme :

09 Nisan 2018 - 15:44

/ kez okundu.
ONİKİŞUBAT BELEDİYESİ ÇALINMADIK KAPI BIRAKMADI
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Onikişubat Belediyesi’nin ev hanımları için özel olarak yaptırdığı mutfak önlükleri sokak sokak, kapı kapı dolaşarak dağıtılıyor. Onikişubat Ak Parti Kadın Kolları ile birlikte Serintepe, Yörükselim ve Mağralı Mahallelerinde gerçekleşen dağıtımda, belediye ekipleri tarafından evlerin kapıları teker teker çalınarak, hediyeler takdim edildi. Öte yandan vatandaşa Onikişubat Belediyesi açısından istek, ihtiyaç ve talepleri soruldu.

Yapılan hizmetlerden son derece memnun olan mahalle sakinleri Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek’in hayata geçirdiği projeleri çok beğendiklerini söyleyerek, başarılar diledi.

Onikişubat Belediyesi’nin yönetime geçtiği günden bu yana bölgede ciddi bir değişim olduğunu ifade eden mahalle sakinleri, özellikle çocuklar ve kadınlar için yapılan projelerden faydalandıklarını ifade ederek, özverili çalışmalarından dolayı emeği geçenlere teşekkür etti.

Girilmedik sokak bırakmayan Onikişubat Ak Parti Kadın Kolları üyeleri vatandaş tarafından ilgiyle karşılandı. Karşılıklı hoş sohbet halinde geçen ziyaretlerde yapılan hizmetler anlatıldı.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.