DOLAR 32,3313 % 0.01
EURO 35,0061 % -0.23
GRAM ALTIN 2.321,86 % 0,06
ÇEYREK A. 3.796,24 % 0,06
BITCOIN 2.294.770 2.388
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 11°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Ömer Halisdemir’in Adı Türkoğlu’nda Yaşatılacak

Son Güncelleme :

07 Ekim 2016 - 10:31

/ kez okundu.
Ömer Halisdemir’in Adı Türkoğlu’nda Yaşatılacak
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş’ın Türkoğlu ilçesinde yapımı devam üçüncü çevre yoluna 15 Temmuz darbe girişimi sırasında birliğini darbeci askerlere teslim etmeyerek şehit düşen Ömer Halisdemir’in adı verildi.

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, belediye meclis toplantısında alınan kararlaFatih Mahallesi 3. Çevre Yoluna Şehit Ömer Halisdemir’in isminin verildiğini söyledi. Okumuş “Aslında bu bir destandır. Emin olun gün geçtikçe bu daha da iyi anlaşılacak, ne kadar büyük bir zafer olduğu daha net bir şekilde ortaya çıkacak. Çanakkale Savaşı çok önemli, Sakarya Savaşı çok önemli, Ama bu savaşta farklı olan bir şey var. Şehit kadınlarımız da var, çocuklarımızda var dedelerimiz de var. Yediden yetmişe herkesin vatanı için mücadele ettiği bir savaş yaşadık. Savaşa katılamayan, milli mücadele ruhunu yaşayan halkımızda günlerce sabahlara kadar demokrasi nöbetleri tuttular. Bu yüzden bu topyekun bir milli mücadele savaşı olmuştur” dedi.

Daha önceden Ankara’nın Gölbaşı ilçesinde şehit olan Özel Harekat Polisi Niyazi Ergüven’in ismini ilçe merkezinde bulunan bir ilkokulu verdiklerini hatırlatan Başkan Okumuş, “Kahramanlarımızın ismini ilçemizde yaşatmak ve gelecek nesillere örnek teşkil etmesi amacıyla meclisimiz olarak karar verdik.

Ülkemizin bölünmez bütünlüğünün, demokrasi ve Cumhuriyetimizin koruyucusu olan şehitlerimiz bizim her şeyimiz. Onların aziz hatıralarını yaşatmak bizlerin boynumuzun borcudur” şeklinde konuştu.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.