DOLAR 32,3326 % 0.25
EURO 35,0475 % -0.23
GRAM ALTIN 2.285,03 % 0,33
ÇEYREK A. 3.736,02 % 0,33
BITCOIN 2.292.306 1.136
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 17°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

OKUMUŞ’TAN BERAT KANDİLİ MESAJI

Son Güncelleme :

10 Mayıs 2017 - 7:13

/ kez okundu.
OKUMUŞ’TAN BERAT KANDİLİ MESAJI
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, Ramazan ayının müjdeleyicisi Berat Kandili’nin, tüm insanlığa hayırlar getirmesini diledi.

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş; “Tefekkür ve şükür vesilesi olan kandiller, hepimiz için ruhani bir arınma, aydınlanma ve hayat muhasebesi imkanı sağlayan gecelerdir.
Allah’ın affına sığınmak, bağışlanma dilenmek için fırsat sunan Berat Kandili, aynı zamanda, insanlar arasındaki dargınlıkları, küskünlükleri gidermek, yıktığımız gönülleri, kırdığımız kalpleri onarmak için de bir fırsattır.
İnanıyorum ki, bu özel gece dolayısıyla, tüm vatandaşlarımız vicdani bir muhasebe yapacak, dargınlıkları ve küskünlükleri unutacak, barışın, dostluğun ve kardeşliğimizin pekiştirilmesi için çaba harcayacaktır.
Bütün İslam aleminin mübarek “Berat Kandili’ni” kutluyor, bu gecenin insanlığın barışına, huzuruna, kardeşliğine ve mutluluğuna vesile olmasını diliyorum.”

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.