DOLAR 32,5242 % 0.19
EURO 34,6136 % 0.06
GRAM ALTIN 2.490,68 % 0,17
ÇEYREK A. 4.072,27 % 0,17
BITCOIN 2.103.041 0.208
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 13°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

OKUMUŞ’A BOMBALI JEST

Son Güncelleme :

29 Ocak 2018 - 10:08

/ kez okundu.
OKUMUŞ’A BOMBALI JEST
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

10 gündür devam eden Zeytin Dalı operasyonu kapsamında PYD-PKK mevzilerine atılacak olan bombanın üzerine Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş’un ismi yazıldı.

10 gün önce sınır hattındaki terör unsurlarını temizlemek için başlatılan Zeytin Dalı operasyonu hız kesmeden devam ediyor.

Vatanın bütünlüğüne ihanet eden ulusal güçlere karşı bir duruş sergileyen Mehmetçik Afrin’i temizlemek adına tüm gayretiyle mücadele ediyor. Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, operasyondaki kararlılığı ile dünyaya bir kez daha gözdağı verdi. Operasyonda F-16’lar PYD-PKK mevzilerini vururken Mehmetçik ilerlemeye devam ediyor.

OKUMUŞ’UN ADINA BOMBAYA YAZDILAR

PDY-PKK mevzilerine atılan bombalara şehitlerin ve sevilen şahısların adının yazılması Fırat Kalkanı Operasyonu ile gelenek haline geldi. Aynı gelenek Zeytin Dalı operasyonu ile devam ederken, bir bombanın üzerine Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş’un ismi yazılan Başkan Okumuş’a jest yapıldı.

TÜRKOĞLU BELEDİYESİ PAYLAŞTI

Fotoğrafı Türkoğlu Belediyesi Facebook hesabından paylaştı: “ Afrinde’deki, Zeytin Dalı operasyonu kapsamında, görev yapan Mehmetçiklerimize teşekkür ediyoruz.

Allah’ım yar ve yardımcıları olsun. Rabbim Türk Ordusunu muzaffer kılsın, dualarımız sizinle”ifadelerine yer verdi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.