DOLAR 32,4958 % 0.25
EURO 34,5776 % 0.19
GRAM ALTIN 2.497,66 % 0,58
ÇEYREK A. 4.083,68 % 0,58
BITCOIN 2.057.725 -2.07
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 14°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

OKUMUŞ; POLİSLERİN POLİS HAFTASINI KUTLADI

Son Güncelleme :

11 Nisan 2018 - 7:44

/ kez okundu.
OKUMUŞ; POLİSLERİN POLİS HAFTASINI KUTLADI
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 173. yılı dolayısıyla, İlçe Emniyet Amiri Nevzat Poyraz’ı makamında ziyaret ederek, tüm Polislerin, Polis Haftasını kutladı.

Ziyaret sonrası kısa bir açıklamada bulunan Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş; Polis Teşkilatımızın kuruluşu yıldönümü nedeniyle bugün ilçe emniyet amirliğimizi ziyaret ettik. Polis arkadaşlarımızla beraber hal hatır sorduk. 173. Kuruluş yıldönümü nedeniyle Türkoğlu ilçe emniyet amirliğimizi ziyaret ettik. İlçe emniyet amirimiz ve polis arkadaşlarımızın gününü kutladık. Polis haftası kutlu olsun. Mesai arkadaşlarımız olarak belediye ile iç içe çalışan bir kurum. Aynı zamanda gerek Türkiye’mizle, gerekse uluslararası arenada en aktif olan birim. Bu vesile ile kendilerine Belediye Başkanlığı olarak çok teşekkür ediyorum.

Bu zamana kadar şehit olan kardeşlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz. Gazilerimize de acil şifalar diliyorum. Polisimizin kıymetini gerek 17-25 Aralık operasyonunda, gerekse de 15 Temmuz da gördük.
Biz kendilerine her zaman belediye olarak ilçe emniyet amirliğin yanındayız. Bu vesile ile tüm polis teşkilatının gününü kutluyoruz,dedi.
Program sonunda Belediye Başkanı Osman Okumuş, Türkoğlu ilçesinde görev yapmakta olan tüm polislere hediye takdiminde bulundu.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.