DOLAR 32,3402 % 0.27
EURO 35,1387 % -0.02
GRAM ALTIN 2.310,25 % 1,44
ÇEYREK A. 3.777,26 % 1,44
BITCOIN 2.285.691 1.886
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 16°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Okumuş, Miraç Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımla

Son Güncelleme :

21 Nisan 2017 - 12:26

/ kez okundu.
Okumuş, Miraç Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımla
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, Miraç Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak tüm İslam Aleminin Miraç Kandilinin kutladı.

Başkan Okumuş mesajında: Mübarek üç ayların içinde yer alan Miraç Kandili’nin de bu anlamda, birliğimize, dirliğimize, kardeşliğimize güç katacağına, komşuluk ve akrabalık ilişkilerimizi pekiştireceğine inanıyorum. Bu bakımdan, Sevgili Peygamberimizin, Yaradan’ın huzuruna yükseldiği gün olan Miraç Kandili’nin, dargınlıkları gidermek, barışı yaymak, nefislerimizi terbiye etmek, hayatımızın muhasebesini yapmak için önemli bir fırsat olduğunu düşünüyoruz. Kandil geceleri, milletimizin büyük önem verdiği, saygı duyduğu, ibadetle geçirdiği, hayır hasenatın arttığı, duayla geçirilen, maneviyatın yükseldiği anlamlı gecelerdir. Allah’ın bir kez daha idrakini nasip ettiği bu mübarek gecenin; yapılacak ibadetler, hayırlar, infaklar ve dualarla tüm hemşehrilerimize ve İslâm âlemine hayırlar getirmesini cenabı Allah’tan niyaz ediyor, tüm İslam aleminin Miraç Kandilini kutluyorum” dedi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.