DOLAR 32,3139 % 0.19
EURO 35,0759 % -0.17
GRAM ALTIN 2.277,70 % 0,01
ÇEYREK A. 3.724,03 % 0,01
BITCOIN 2.290.409 1.291
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 14°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

OKUMUŞ, GÜZEL BİR PROJEYE DAHA İMZA ATTI

Son Güncelleme :

24 Mayıs 2017 - 9:43

/ kez okundu.
OKUMUŞ, GÜZEL BİR PROJEYE DAHA İMZA ATTI
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Türkoğlu Belediyesi öncülüğünde, GAKSA Üniversitesi Rektörü Işın Fırat tarafından, ‘Keçeden Kumaş Aksesuar Yapımı’ etkinliğine katılan bayanlara başarı belgeleri düzenlenen törenle verildi.

Kursa katılanlara başarı belgeleri; Türkoğlu Kaymakamı Serdar Kartal, Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, Başsavcı Mehmet Kurt,  Türkoğlu Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Nar ve Ramazan Bozdoğan’ın katılımıyla verildi.

Törende konuşan Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş; “Öncelikle Işın Hanıma ve Aynur hanıma çok teşekkür ederim. 10 gündür Türkoğlu’na gerçekten iyi bir enerji iyi bir sinerji getirdi. Özellikle bayanlarımız için farkındalık yaratan güzel bir proje daha imza attık.  Işın Hanım bayanlarımıza, Keçe pişirme ve keçeden çeşitli süs eşyaları yapımını gösterdi. Işın Hanımın enerjik olduğunu ve işini severek yaptığını gördük. Sizlerin huzurunda kendilerine tekrar çok teşekkürlerimi sunuyorum.” Dedi.

Daha sonra GAKSA Üniversitesi Rektörü Işın Fırat ise; “Güneşe bakın, toprağa bakın, suya bakın ama arkanıza bakmayın, kim olduğunuz önemli değil, kimlerle olduğunuz önemli. Yol, yolcu değişir, ama menzilleri değişmez. Onlarla yürüdük. Vahiy haritanız, akıl pusulanız, iman sermayeniz, sevgi merhamet azığınız ve şeref ise adınız olsun. Hakkınızı helal edin.” diyerek konuşmasını bitirdi.

Program sonunda Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, GAKSA Üniversitesi Rektörü Işın Fırat’ a kahve fincanı takdim etti.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.